Iată cum poţi scăpa de celulită

Nu eşti singura care doreşte să scape de celulită. Multe femei de toate vârstele au celulită pe picioare, sau fese. Celulita apare atunci când celulele de grăsime se umflă prin stratul exterior al pielii, creând un aspect de coajă de portocală.

Iată cum poţi scăpa de celulită

Uite câteva modalităţi prin care poţi reduce semnificativ aspectul de celulită

1. Actualizează-ți dieta zilnic. Bea multă apă, hidratarea corpului păstrează celulele pielii proaspete și reînnoite, motiv pentru care aspectul de celulită poate dispărea. Bea cel puţin 8 pahare de apă pe zi pentru a te asigura că organismul este hidratat.

Consumă fructe şi legume. O dietă bogată în fructe și legume sănătoase te ajută să îţi menţii greutatea. Fructele și legumele, de asemenea, au un conținut ridicat de apă, astfel încât acestea te ajută să te păstrezi hidratat.

Mănâncă grăsimi sănătoase. Celulita este cauzată de grăsime sub piele, dar dacă pielea ta este tonifiată şi sănătoasă, celulita nu va fi la fel de vizibilă. Alimente precum: măsline, nuci, avocado şi pește, conțin Omega 3 acizi grași, care sunt esențiale pentru o piele sănătoasă.

2. Începe să faci exerciţii zilnice. Fă exerciţii cu greutăţi deoarece acestea tonifică muşchii, lucru care poate reduce foarte mult apariţia celulitei. Fă exerciții la intensitate ridicată. Asocierea exerciţiilor cu greutăţi, cu cele intense te va ajuta să obţii masă musculară, ceea ce va duce la coapse şi fese ferme.

3. Încercați un regim nou de îngrijire a pielii. Începe cu un periaj uscat pentru pielea ta. Acesta îmbunătăţeşte circulaţia şi ajută pielea să scape de toxine. Cumpăra o perie făcută din fibre naturale și fă un periaj uscat în fiecare dimineață.

Foloseşte un produs pentru bronz. Poţi reduce aspectul de celulită prin culoarea pielii, alege un produs spray de bronzat cu o nuanţă sau două mai închis decât pielea ta.

4. Poţi lua în considerare şi obținerea unui tratament profesional. Tratamentul injectabil. Acest tratament presupune injectarea unei formule cu vitamine și minerale în piele pentru a o face mai sănătoasă. De asemenea, soluția descompune depozitele de grăsime chiar sub suprafaţa pielii. Fă un tratament de modelarea a corpului.

Aceste lasere au şi rol de masaj. Ele stimulează, de asemenea, producția de colagen din piele, ceea ce duce la un aspect mai tonifiat. Evită liposucţia şi alte intervenţii chirurgicale de îndepărtare a grăsimii. Acestea te pot ajuta să pierzi din greutate, însă pot crește aspectul de celulită.