luni, august 8, 2022

Ani de-a rândul a refuzat să se transforme, dar priveşte ce-a ieşit când s-a lăsat pe mâna stiliştilor

Date:

Share:

Fiecare dintre noi avem un stil de a ne îmbrăca, stil pe care ni l-am creat de-a lungul timpului şi care ar trebui teoretic să ne definească. Şi totuşi, chiar şi acest stil poate fi îmbunătăţit.

Ani de-a rândul a refuzat să se transforme, dar priveşte ce-a ieşit când s-a lăsat pe mâna stiliştilor

Redactorii unei emisiuni din Marea Britanie au acceptat provocarea şi s-au hotărât să transforme o punckeriță.

Deşi poate părea oarecum intimidanta cu acele, pierce-uri şi tatuaje, Mel este o femeie ca oricare alta, doar că alesese să aibă un stil vestimentar mai aparte.

Mel, zicea că este mândră de geaca de piele pe care o purta tot timpul, deşi părinţii acesteia afirmau că haina mirosea foarte rău pentru că aceasta nu o spală niciodată.

Pentru început a fost rugată să își dea jos geaca de piele şi ghetele, şi chiar a trebuit să îşi îndepărteze piercingurile de pe faţă.

Obişnuită fiind cu aceste accesorii, Mel zicea că se simte ca şi cum ar fi în pielea goală.

Părul îi este revopsit şi este îndepărtată culoarea aceea atât de ciudată pe care o avea.

La sfârşitul transformării, Mel apare într-o rochie lungă roşie cu părul blog lăsat pe umeri şi toată lumea rămâne uimită.

Nimeni nu ar fi crezut că sub hainele de piele, piercinguri, lanţuri, se ascunde o femeie atât de frumoasă şi de elegantă.

Cei de la emisiune au făcut o treabă bună ajutând-o să se descopere şi să îşi descopere feminitatea, Mel însăşi fiind uimită de cum arată.

“Mă simt de parcă altcineva se uită la mine din oglindă, mă simtă că o adevărată doamnă.”

De cele mai multe ori nu avem nevoie decât de un mic impuls pentru a ne reinventa, iar acest lucru ar trebui să îl facă fiecare femeie din când în când.

Cele mai citite

Top 3 Cea Mai Buna Oja Semipermanenta Pentru o Manichiura Impresionanta

Care Este Cea Mai Buna Oja Semipermanenta? Iata Mai Jos Topul Nostru Vrei sa iti faci o manichiura semipermanenta dar inca nu esti foarte familiarizata...

Cea mai buna freza de unghii electrica

Cea mai buna freza de unghii electrica Unghiile tehnice sunt din ce in ce mai cautate, datorita avantajelor pe care acestea le ofera, motiv pentru...

Top 5 cele mai bune carucioare 2 in 1

Daca ai ajuns la momentul in care trebuie sa te decizi care este cel mai bun model de carucioare copii, daca ar trebui sa...

Cum gasesc cel mai bun semineu electric cu sunet?

Semineele electrice au cucerit clientii de multi ani. Daca la inceput tehnologia era destul de incerta si nu se puteau obtine rezultate eficiente, iata...

Cum sa te protejezi de Coronavirus – Sfaturi Utile in Situatie de Criza

Ghid util ​ Noul Coronavirus a cauzat mii de decese la nivel mondial si continua sa se raspandeasca in ciuda eforturilor cadrelor medicale si a oamenilor...
spot_img