„Can’t stop falling in love with you” cântată de Andreea Bocceli a ridicat sala în picioare. Iată ce emoție puternică produce!

author
1 minute, 31 seconds Read

Andreea Bocelli, unul din cei mai populari muzicieni italieni și cântăreți de muzică clasică din lume este unul din cei mai complecşi artişti din lume.


Născut cu o formă rară de glaucom, Andrea Bocelli a orbit total la vârsta de 12 ani după un accident în timpul unui joc de fotbal însă cu toate acestea a reuşit să se impună pe marile scenele internaţionale datorită vocii sale inconfundabile.

Datorită devotamentului său faţă de public şi a dragostei pentru muzică el nu a dezamăgit niciodată şi și-a încântat fanii de-a lungul timpului cu reprezentaţii legendare.

Andrea Bocelli nu și-a considerat niciodată deficienţa un dezavantaj. Prin glasul său minunat şi emoţia pe care reuşeşte să o împărtăşească de fiecare dată publicului său, el a reuşit imposibilul, învăţând să privească publicul numai cu sufletul său curat.

În clipul de mai jos Andrea Bocelli reuşeşte să ne încânte încă o dată cu o superbă interpretare live a melodiei „Can’t stop falling în love with you”. Concertul a avut loc într-un resort de lux din Las Vegas iar interpretarea lui nu mai are nevoie de cuvinte.

Vocea caldă şi plină de armonie a reuşit să transmită starea de linişte pe care acesta ne-o dă de fiecare dată. Întreg publicul începe să cânte la unison cu artistul şi este atât de multă emoţie concentrată în cele câteva minute cât tine melodia încât poţi să spui că a creat momentul perfect.

De altfel, aplauzele şi uralele pline de patos primite din partea oamenilor care l-au ascultat cu drag până la ultima notă sunt o încununare nepreţuită a momentului sublim oferit de binecunoscutul artist.

Similar Posts