joi, ianuarie 27, 2022

Ai încercat toate metodele pentru a încerca să adormi? Suntem siguri că nu știai de această metodă!

Recomandam si

De multe ori indiferent ce am face, meditație, număratul oilor, lapte cald, sau orice alt remediu nu putem adormi pur și simplu. Ai încercat toate metodele pentru a încerca să adormi? Suntem siguri că nu știai de această metodă!

Photo: ONEjive.com

Ei bine, cei de la Fundaţia Naţională a Somnului, (pentru că există și aşa ceva în caz că nu știați) ne propune un remediu destul de neobișnuit.

Este vorba despre a dormi cu un picior scos afară de sub pătură. Acest remediu funcţionează deoarece picioarele au o structură specială, care conectează arterele cu venele. Când picioarele sunt expuse la aerul rece, sângele se răceşte şi circulă prin corp, răcindu-i în mod eficient temperatura.

Acest lucru este important, întrucât temperatura corpului scade în timpul somnului. Aşadar, răcirea acestuia înainte de a merge la culcare emite semnale creierului că e vremea pentru a dormi.

Este foarte important ca picioarele să fie reci pentru odihna calitativă din timpul nopţii, iar un alt studiu efectuat în 2012 a arătat că dacă eşti privat de somn, picioarele se încălzesc.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Articol Fresh

Cum alegi cea mai buna pompa submersibila pentru acasa?

Despre pompa submersibila Pompele submersibile in general sunt proiectate pentru a fi complet scufundate in apa. Acestea sunt plasate in...
- Advertisement -