Ai încercat toate metodele pentru a încerca să adormi? Suntem siguri că nu știai de această metodă!

Ai încercat toate metodele pentru a încerca să adormi? Suntem siguri că nu știai de această metodă!

author
0 minutes, 53 seconds Read

De multe ori indiferent ce am face, meditație, număratul oilor, lapte cald, sau orice alt remediu nu putem adormi pur și simplu. Ai încercat toate metodele pentru a încerca să adormi? Suntem siguri că nu știai de această metodă!

Photo: ONEjive.com

Ei bine, cei de la Fundaţia Naţională a Somnului, (pentru că există și aşa ceva în caz că nu știați) ne propune un remediu destul de neobișnuit.

Este vorba despre a dormi cu un picior scos afară de sub pătură. Acest remediu funcţionează deoarece picioarele au o structură specială, care conectează arterele cu venele. Când picioarele sunt expuse la aerul rece, sângele se răceşte şi circulă prin corp, răcindu-i în mod eficient temperatura.

Acest lucru este important, întrucât temperatura corpului scade în timpul somnului. Aşadar, răcirea acestuia înainte de a merge la culcare emite semnale creierului că e vremea pentru a dormi.

Este foarte important ca picioarele să fie reci pentru odihna calitativă din timpul nopţii, iar un alt studiu efectuat în 2012 a arătat că dacă eşti privat de somn, picioarele se încălzesc.

Similar Posts