Această femeie a păcălit mai mulţi bărbaţi singuri să îi trimită 20.000 de lire cu ajutorul unor conturi false

Această femeie a păcălit mai mulţi bărbaţi singuri să îi trimită 20.000 de lire cu ajutorul unor conturi false

author
2 minutes, 27 seconds Read

O femeie din Marea Britanie a păcălit mai bărbaţi singuri să îi trimită 20.000 de lire utilizând mai multe identităţi false pe care şi le crease pe conturile de socializare.

Această femeie a păcălit mai mulţi bărbaţi singuri să îi trimită 20.000 de lire cu ajutorul unor conturi false

Kerryann Williams, o tânără de 33 de ani din Marea Britanie a găsit o modalitate uşoară de a face rost de bani. Şi-a creat mai multe conturi false pe reţelele de socializare şi pe site-urile de întâlniri precum Plenty of Fish, Tagged.com, Hi5.com sau Facebook şi folosindu-se de o poveste lacrimogenă o reuşit să facă rost de 20.000 de lire.

Kerryann şi-a asumat identităţi diferite şi a folosit o serie de poze provocatoare pentru a atrage persoanele de sex masculin, apoi le aborda spunându-le o poveste lacrimogenă.

Ea susţinea că este o femeie abuzată de către soţul ei şi că are nevoie disperată de ajutor. Aşa îşi determina victimele să îi trimită bani sau telefoane mobile, promiţându-le ca o să se întâlnească cu ei, însă întotdeauna se întâmplă ceva şi evita întâlnirile.

Asta în primul rând şi pentru că nu arăta deloc ca în pozele pe care le trimitea victimelor sale şi apoi odată ce le lua banii aceştia nu mai prezentau niciun interes pentru ea.

Procurorul care s-a ocupat de caz a afirmat că ea ştia foarte bine ce face, premeditandu-şi acţiunile.

Pe unul dintre bărbaţi, un pensionar în vârstă de 68 de ani, l-a păcălit să îi aducă 9 telefoane, iar acum bărbatul care suferă de mai multe afecţiuni cronice spune că încă plăteşte abonamentele.

Mai mult, firmele de colectare a debitelor au început să îl urmărească datorită sumelor mari pe care le datorează. Deşi este conştient că nu o să îşi reprimească banii cel puţin este mulţumit cu faptul că femeia nu a scăpat nepedepsită.

Un alt pensionar în vârstă de 76 de ani care i-a dat două telefoane şi 4,760 de lire a devenit suspicios la scurtă vreme după ce i-a dat banii şi a angajat un detectiv particular să o investigheze. Acesta în colaborare cu poliţia au dat în vileag întreaga înşelătorie.

Acum Kerryann Williams a fost pusă sub acuzare şi a primit 2 ani de închisoare. În plus ea a fost obligată de către instanţă să dea banii înapoi celor pe care i-a păgubit.

Un caz similar a avut loc tot în Anglia când un nigerian care s-a recomandat pe o reţea de socializare ca fiind căpitan în armata americană a păcălit mai multe femei singure să îi trimită peste 200.000 de lire spunându-le că are nevoie de bani pentru a le vizita şi a-şi plăti nişte datorii mai vechi. Şi nigerianul a fost obligat să le dea banii înapoi victimelor sale.

Save

Similar Posts