A început Electric Castle la Bonţida. Urmează 5 zile de nebunie frumoasă

A început Electric Castle la Bonţida. Urmează 5 zile de nebunie frumoasă

author
2 minutes, 26 seconds Read

Ca în fiecare an şi acum Electric Castle a adunat mii de oameni veniţi să se distreze şi să intre în atmosfera unuia din cele mai populare festivaluri din ţară.

A început Electric Castle la Bonţida. Urmează 5 zile de nebunie frumoasă

Organizatorii Electric Castle au declarat că au amenajat peste 4000 de locuri de parcare, iar o linie de autobuz non-stop va face legătura între Cluj-Napoca şi Bonţida.

“Majoritatea curselor de tren vor avea, pe perioada festivalului, opriri în gara din Bonţida iar în 18 iulie, garniturile de tren care circulă pe ruta Cluj – Bucureşti vor avea vagoane suplimentare”, au mai declarat organizatorii.

În plus 30 de tineri din 5 ţări sosesc, joi, pe bicicletă de la peste 250 de kilometri pentru a petrece la Electric Castle, toţi alegând această cale de a ajunge la festival în speranţa că vor reuşi să promoveze ciclismul ca o alternativă non poluantă de a călători şi de a-ţi face prieteni.

“Joi dimineaţă, toţi eco-ambasadorii vor pleca de la Sala Sporturilor „Horia Demian” din Cluj Napoca spre Bonţida, invitaţia de a-i însoţi fiind lansată oricărei persoane aflate în oraş care are o bicicletă şi îşi doreşte să ajungă la castel ca un adevărat eco-cavaler. Toţi cei 30 de eco-ambasadori înscrişi în program vor beneficia din partea organizatorilor de intrare gratuită la festival”, au subliniat organizatorii Electric Castle.

Miercuri seara în faţa unui public entuziast s-a dat start festivalului printr-o seară dedicată muzicii uşoare romaneşti. Iar invitatele au şi ele în ton cu tema.

Corina Chiriac şi Mirabela Dauer au urcat pentru prima oară pe scena de la Electric Castle , iar atmosfera a fost incredibilă. Oameni de toate vârstele au cântat împreună cu cele două cântăreţe.
Mirabela Dauer a plâns la final de fericire că miile de tineri prezenţi cunoşteau versurile cântecelor sale. ”Tinerii ăştia ştiau versurile mele şi atunci cum să nu plângi, am plâns de fericire. Datorită vouă, eu nu voi muri niciodată”, a spus artista.

Corina Chiriac le-a cerut tinerilor să se bucure de libertate. ”Generaţia noastră probabil le-a făcut pe toate şi câteva în plus, dar pentru noi erau clipe furate, fiindcă nu aveam voie. Azi, vă doresc să vă bucuraţi de libertate”, a subliniat Chiriac.

Dar acesta este doar începutul. În fiecare seară vor concerta artişti din toată Europa pe cele 8 scene între care 5 acoperite în caz că plouă. Petrecerea va continua şi ziua, aşa că petrecăreţii vor avea parte de experienţe inedite pentru că grădina castelului a fost transformată într-un adevărat oraş al distracţiei.

Printre vedetele invitate se numără şi Skrillex, Sigur Ros, Bring Me The Horizon, Bastille, Paul Kalkbrenner, Elliphant, Rusko, Dub Pistols, Flux Pavilion, Enter Shikari, Babylon Circus, Dirtyphonics, DJ Marky, Aba Shanti-I, Congo Natty (Rebel MC), Toddla T, Legowelt, Alternosfera, Urma, Macanache, DJ Shiver.

Similar Posts