17 motive pentru care ar trebui să mănânci zilnic ciocolată

Nu încape nicio îndoială că majoritatea suntem mari iubitori de ciocolată. Pentru mine cel puțin să aud că e benefic să mănânc în fiecare zi ciocolată este o veste bună. În afară de faptul că ne face fericiți, ciocolata ne ajută în mult mai multe moduri. Ne ajută să ne calmăm, să socializăm, și ne face să ne simțim sofisticați (și da, avem nevoie de un astfel de sentiment). Și dacă mai aveți nevoie de o încurajare să mâncați ciocolată vă prezentăm 17 motive să o faceți cu sufletul împăcat.

17 motive pentru care ar trebui să mănânci zilnic ciocolată

1. Ciocolata este un aliment bun pentru inimă. Un studiu în Jurnalul de Nutriție arată că mici cantități de ciocolată consumate zilnic, scad riscul de boli cardio-vasculare..

2. Poți glazura aproape orice cu ciocolată, și nu ne referim doar la fructe, ci la aproape orice aliment… sau nu chiar orice…

3. Biscuiții cu fulgi de ciocolată sunt izvorul fericirii, și dacă nu ne crezi caută studiile de pe net. Sunt biscuiții care fac față oricărui eveniment… si te fac fericit

4. Ciocolata te protejează împotriva arsurilor solare. Un studiu german a demonstrat că femeile care consumau ciocolată caldă îmbogățită cu flavonoizi, timp de trei luni zilnic, au avut un grad mai mare de rezistentă la arsurile solare, față de femeile care au consumat ciocolată mai puțină și cu mai puțini flavonoizi. Flavonoizii sunt antioxidanți puternici.

5. Ai fi fericit dacă ai putea mânca tortul de mai jos, zilnic. Să știi că e adevărat. Să nu încerci să ne contrazici.

6. Ciocolată este ideală la micul dejun. Ce mod mai minunat de a-ți începe ziua altfel decât cu o porție de clătite cu ciocolată, gogoși cu ciocolată, amandine…

7. Ți se pare că nu suntem serioși ? Ba suntem cât se poate de serioși

8. Ciocolată la cină? Cum ? Păi cu mâncare de chili și ciocolată sau sos cu ciocolată ideal pentru friptura preferată. Este delicios !

9. Și bineînțeles că este un desert de seară delicios și arătos.

10. Sosul de ciocolată este divin. Și se asortează la felurile favorite de înghețată cu o combinație strălucită între ciocolata caldă și înghețată.

11. Înghețata de ciocolată poate fi consumată oricând după ora patru după amiază și este un desert de recomandat de câte ori aveți ocazia.

12. Și uite ce bine arată un milkshake de ciocolată

13. Sub formă asta te ajută să înveți matematică. Se pare că flavonoizii, antioxidanți puternici, îmbunătățesc capacitatea creierului la calculele matematice.

14. Jurnalul psihofarmacologiei atestă faptul că persoanele care consumă ciocolată sunt mai calme decât cele care nu consumă acest aliment. Și dacă simțeai altă dată că te calmezi mâncând ciocolată acum ai și dovada științifică.

15. Te ajută să îți întărești relațiile cu copiii. Nu am văzut copil căruia să nu îi placă ciocolata.

16. Și dacă vrei să fii elegant comanzi un mousse au chocolat.

17. Și nu în ultimul rând mai este și irezistibilă. De ce să te opui ?