10 pași pentru a obține viața pe care o meriți și o dorești

10 pași pentru a obține viața pe care o meriți și o dorești

author
3 minutes, 3 seconds Read

Nancy Levin este director de evenimente la editura Hay House care a fost fondat în anul 1984. Ulterior Summer McStravick a înfiinţat un post de radio numit Hay House Radio în care Nancy Levin are mai multe discursuri motivaţionale.

10 pași pentru a obține viața pe care o meriți și o dorești

Ea susţine de asemenea diverse şedinţe de coaching, fiind foarte experimentată în acest sens. A călătorit intens și a vorbit cu oameni din toată lumea.

Experienţa vastă a directoarei şi scriitoarei, Nancy Levin a devenit clară datorită clienţilor ei, practicilor de coaching, astfel luând naştere și ultima ei carte, Jump… And Your Life Will Appear (Sari… şi viaţa ta va apărea).

Ce părere ai tu despre tine? Te ascunzi de viaţa ta? Ţi-a fost frică să faci schimbări în viaţa ta, schimbări care ar fi putut fi benefice? Ai curajul şi credinţa să sari într-o nouă si mai bună viaţă?

Aici este un ghid, care cuprinde 10 paşi, scris de Nancy Levin care te poate ajuta să mergi înainte şi să faci o schimbare benefică în viaţa ta.

Pasul 1: Recunoaşte-ţi ţie ceea ce știi deja. Acest prim pas presupune să fii sincer cu tine. Te ajută să te eliberezi şi este prima treaptă spre adevărata libertate

Pasul 2: Spune-i adevărul unei persoane de încredere. Este benefic pentru tine să ai încredere şi în persoane străine, dar bineînţeles să împărtăşeşti cu cineva care este aproape de tine şi care te poate ajuta.

Pasul 3: Imaginează-te liber. În acest pas, îți vei seta scena pentru libertate în prima fază, făcând-o să pară reală în imaginaţia ta.

Pasul 4: Fă o alegere diferită. Fă mici paşi în direcţia unei schimbări, astfel rezultatele ar putea să te surprindă.

Pasul 5: Setează-ți noi limite. Este indicat să începi să-ți stabilești noi limite solide pe care să nu le încalci. Poate părea greu dar vei fi pregătit când vei ajunge în acest punct.

Pasul 6: Cere ajutor. Pe parcursul acestei etape vei vedea că este important să accepți ajutorul cuiva apropiat. Astfel ambele părţi se vor simţi minunat.

Pasul 7: Mizează pe rezistenţa ta. Dacă te pregătești pentru o săritură, pentru a face o schimbare, nu te gândi că nu o poți face, că nu ești capabil pentru asta sau că vei eşua, ci mizează pe ambiţia ta şi vei reuşi.

Pasul 8: Acţionează! Odată ce ai trecut prin fiecare pas, vei fi pregătit să faci mişcarea pe care o dorești. Acest pas te va ajuta să sari pe un nor moale fără să te rănești.

Pasul 9: Marea ieşire. În cele mai multe cărţi aceste sfaturi se opresc în punctul în care ți s-a cerut schimbarea. Dar ulterior vei avea nevoie de rezistenţă, echilibru şi integrare.

Pasul 10: Spune DA de mai multe ori. Pasul final este de a trăi şi de a te bucura de schimbarea pe care ai realizat-o.

În principal ce trebuie să faci este să iei atitudine, să îţi doreşti ceva cu adevărat şi cu paşi mici să te îndrepţi spre visul tău. Important e să nu te laşi în momentul în care întâlneşti greutăţi şi să ai încredere că vei reuşi. Bineînţeles trebuie să te înarmezi cu multă răbdare, să ceri ajutorul şi să savurezi momentul după ce ai reuşit să obţii ceea ce ţi-ai propus.

Succes!

Similar Posts