10 beneficii surprinzătoare pentru sănătate ale Whisky-ului

10 beneficii surprinzătoare pentru sănătate ale Whisky-ului

author
2 minutes, 0 seconds Read

Fie că este vorba Jack Daniels, Jim Beam sau Fireball, iată că whisky-ul poate avea şi efecte benefice pentru sănătate, bineînţeles dacă este consumat cu moderaţie.10 beneficii surprinzătoare pentru sănătate ale Whisky-ului

Photo credit: SLIxx via Foter.com / CC BY-NC-SA

Iată care sunt beneficiile aduse de către această băutură!

1. Te ajută să nu iei în greutate Comparativ cu alte băuturi alcoolice, whisky-ul nu are prea multe calorii, alcoolul are un conținut scăzut de zahăr, astfel încât nu trebuie să te îngrijorezi că vei lua în greutate datorită lui.


2. Ajută sănătatea inimii

Împreună cu berea neagră și vinul, whisky-ul este una dintre singurele băuturi care pot aduce beneficii inimii tale. Antioxidanţii care sunt în whisky pot ajuta la reducerea risculul aparitiei unui atac de cord prin scăderea colesterolului rău și chiar creșterea colesterolului bun.


3. Ajută în lupta cu cancerul

Whisky-ul este declarat a fi bogat în antioxidanţi, în special în unul numit acid elagic. Acest produs chimic este cunoscut pentru ajutorul acordat ADN-ului organismului de a intra în contact cu agenți cancerigeni.

4. Îmbunătăţeşte sănătatea creierului Studiile au arătat că o cantitate moderată de whisky poate reduce riscul de apariţie a bolilor.


5. Reduce riscul de accident vascular cerebral

Deoarece whisky previne creşterea colesterolului, și de asemenea, ajută la reducerea colesterolului rău, el scade riscul de accident vascular cerebral. În plus, ajută la relaxarea pereţii arterelor și creşte fluxul de sânge.


6. Ajută la reducerea stresului

O băutură rigidă poate fi exact ceea ce ai nevoie pentru a-ţi calma nervii și pentru a te elibera de stres. Pentru că ajută circulația, whisky-ul te poate ajuta să te simţi ca o persoană nouă, după o zi grea.

7. Stimulează memoria
Whisky-ul îmbunătăţeşte circulaţia, şi astfel îmbunătăţeşte semnificativ memoria.

8. Ajută digestia Știai că whisky-ul a fost mult timp folosit ca un ajutor pentru digestie? Acesta poate reduce apetitul si te împiedică să mănânci prea mult.


9. Prelungește durata de viaţă

Deoarece whisky-ul este plin de antioxidanţi şi substanţe nutritive, el poate ajuta sistemul imunitar pentru a preveni organismul de boli contractante.


10. Este sigur pentru diabetici

Deoarece whisky-ul este un alcool cu grad scăzut de zahăr, este băutura perfectă pentru cei are suferă de diabet zaharat.

Similar Posts