Masinutele electrice pentru copii – caree sunt avantajele

Masinutele electrice pentru copii – caree sunt avantajele

author
2 minutes, 28 seconds Read

Masinile electrice devin o jucarie foarte populara in fata masinilor traditionale pentru cei mici din casa. Cu toate acestea, ar trebui luate in considerare mai multe lucruri despre masinute electrice inainte de a face o achizitie a unui astfel de vehicul.

 

Este important sa intelegi ca exista mai mult de un tip de masina electrica pentru copii si ca exista mai multe diferente intre electrice si traditionale. Cumparatorii ar trebui sa inteleaga optiunile de incarcare a masinilor electrice, limitarile care vin cu o masina electrica si sa mentina vehiculul in stare buna pentru a decide daca o masina electrica este achizitia potrivita pentru copil

Este important in primul rand sa se tina seama de mai multe aspecte, cum ar fi autonomia, puterea in wati a vehiculului si dimensiunea.

 

Tipuri de masini electrice

 

Cand oamenii vad pentru prima data o masinuta electrica, este posibil sa nu stie diferenta dintre aceasta si o masina traditionala pe combustibil.

Masinile electrice au o varietate de culori si stiluri, dar le lipseste un rezervor de esapament si gaz. Diferenta reala este ascunsa sub capota, unde un motor mic inlocuieste motorul mare cu combustie interna. Cumparatorii vad, de asemenea, un pachet de baterii care alimenteaza masina impreuna cu un controler pentru a limita cantitatea de energie trimisa de la baterie la motor simultan.

Soferii isi dau seama ca nu exista sunet atunci cand masina este pornita. Exista, de asemenea, nivelul de transmisie, dar nu ambreiaj.

Masinile electrice nu folosesc franarea traditionala, ci se bazeaza pe o alta treapta de viteza pentru a opri masina.

Tabloul de bord arata, de asemenea, diferit. Nu este necesar un tahometru pentru a afisa RPM-ul motorului si nici nu este necesar sa se afiseze temperatura lichidului de racire, dar masinile electrice au un indicator pentru a arata sarcina ramasa. Un alt indicator arata distanta pe care o poti conduce pana cand bateria este moarta.

Exista mai multe tipuri de masinute electrice din care poti alege.

Masinile cu incarcare a bateriilor sunt proiectate pentru copii cu varsta cuprinsa intre 1 si 4 ani. Ei au o telecomanda de la care poti frana si conduce masina cu copilul.

O distractie dubla atat pentru tata, cat si pentru copil.

Acestea sunt vehicule de teren cu unul sau doua locuri si matura piata, deoarece sunt vehicule de o dimensiune potrivita pentru cei mici si fabricate cu un sistem unic optim de control al sigurantei.

Bateria unei masini electrice

Distanta pana la locul in care poate merge o masina electrica depinde de mai multi factori:

Anumite modele de masini electrice pot conduce mai mult decat

Timpul poate influenta, de asemenea, kilometrajul, impreuna cu temperatura si incarcarea accesoriilor, cum ar fi sistemul de control de la distanta sau MP3. Tipul de utilizare si terenul pe care circula este, de asemenea, un fapt de luat in considerare.

Puterea unei masini electrice

Exista vehicule care pot ajunge la 3 kilometri pe ora cu o putere de 30 w. Sunt masini electrice cu performante bune si capacitate optima.

Similar Posts