Vrei haine de firmă GRATIS? Uite ce promoție îți oferă acest magazin din București

Vrei haine de firmă GRATIS? Uite ce promoție îți oferă acest magazin din București

author
0 minutes, 58 seconds Read

Joi, 12 iunie cu siguranţă va fi mare aglomeraţie în AFI Palace Cotroceni, asta pentru că cei care vor veni în lenjerie intimă vor pleca acasă îmbrăcaţi din cap până în picioare, şi asta gratuit. Însă numai primii 100 de norocoşi vor beneficia de acest privilegiu.

9221023

Ediţia trecută, de acum un an, a reuşit să strângă mai mult de 200 persoane care au stat la coadă încă de la ora 4.00 pentru a profita de promoţie.

Această promoţie se desfăşoară în cadrul evenimentului Seminaked Party by Desigual, care s-a bucurat de un mare succes în mari oraşe din Europa, Statele Unite ale Americii sau Asia, între acestea numărându-se Madrid, Barcelona, Londra, New York, Berlin, Amsterdam sau Tokio.

Magazinul Desigual se va deschide la ora 8.00 iar primii 100 de vizitatori îmbrăcaţi doar în lenjerie intimă vor avea la dispoziţie o oră pentru a-şi alege hainele pe care aceştia le doresc.

Cei de la Desigual anunţă astfel începutul promoţiilor de vară. Condiţia pentru participare este că fiecare participant să aibă vârstă mai mare de 18 ani.

Tu ai curaj să te dezbraci?

Similar Posts