Utilaje de construcții folosite în construcția unei case

Utilaje de construcții folosite în construcția unei case

author
3 minutes, 6 seconds Read

Nu există două proiecte rezidențiale la fel. Nevoile de proiectare și construcție fluctuează, de asemenea, de la proiect la proiect. Echipajele de construcție trebuie să țină frâu acestor nevoi, indiferent de necesități de aceea găsim foarte importantă alegerea utilajelor, echipamentelor folosite în construcțiile civile și nu numai.

În acest articol vă vom arăta de ce este mai rentabilă închirierea utilajelor de construcție și echipamentelor la construcția locuinței decât achiziționarea acestora și de asemenea, vom trece în revistă și câteva utilaje esențiale la construirea unei case, aflate și în oferta noastră de utilaje spre închiriere.

Autocompres are o reputație de aproape 30 de ani în închirierea și comercializarea diferitelor materiale de construcții, această reputație ne permite să dăm câteva sfaturi privind construcțiile civile. Doar prin alegerea echipamentului adecvat și  a specialistului în domeniu se va asigura buna desfășurare și eficiența pe un șantier de lucru.

 

Echipamentele și utilajele de lucru închiriate sunt de multe feluri. În loc să investiți bani în cumpărarea acestora pentru care trebuie să asigurați apoi și loc de stocare, întreținere, service, vă sfătuim să încercați închirierea acestora, oricum majoritatea le veți folosi doar o perioadă limitată de timp ceea ce înseamnă că este o investiție inutilă. Echipamentele închiriate sunt mai accesibile și disponibile într-o gamă mai largă. Cu închirierea, operațiunile dumneavoastră financiare se vor menține flexibile, lucru atât de important la o lucrare de asemenea dimensiuni.

Echipamentele închiriate sunt bine întreținute și extrem de fiabile. Companiile de închiriere sunt responsabile de întreținerea tuturor echipamentelor grele. Aceasta include de la schimbări de lichide și verificări tehnice până la lubrifiere și înlocuiri ale pieselor. În plus, echipamentele închiriate tind să fie cele mai noi și mai performante din punct de vedere tehnic. Acestea pot fi livrate la data, ora și locul prestabilit. Acest lucru vă economisește bani prin scutirea costurilor de transport și supraveghere, mai mult, la Autocompres veți primi întotdeauna și sfaturi profesionale în privința folosirii sau alegerii unuia sau altuia dintre echipamente/utilaje.

În cele ce urmează vă prezentăm câteva utilaje de mare interes în construcțiile civile.

 

Excavatoarele

Excavatoarele sunt esențiale pentru proiectele de construcții rezidențiale pentru zonele greu accesibile sau săpăturile adânci, acestea asigură puterea de săpare necesară. De asemenea, puteți alege între excavatoare pe roți sau cele pe șenile, în funcție de accesibilitatea terenului pe care se lucrează.

 

Încărcătoare frontale

Sunt perfecte pentru finisarea lucrărilor pentru curți și alee. Ele pot fi, de asemenea, utile pentru săparea, transportarea, ridicarea și aruncarea materialelor organice și de construcție pe tot parcursul unui proiect.

 

Buldozere

Puteți folosi un buldozer pentru a ajuta la pregătirea timpurie a șantierului dumneavoastră, nivelarea solului și trasarea drumului de acces. Operațiunile de dozare includ, de asemenea, deplasarea pământului și manipularea materialelor. Puteți atașa diverse instrumente de lucru la buldozere pentru a le îmbunătăți funcționalitatea. Prin utilizarea atașamentelor, o mașină poate efectua munca multora.

 

Automacarale

Macaralele sunt un alt tip de echipament des întâlnit pe șantierele de construcții. Acestea îndeplinesc sarcini vitale de ridicare și pot suporta sarcini între două și jumătate până la 18 tone, în funcție de model. Extensiile brațului ajută la ridicarea încărcăturilor mari, în timp ce luminile de lucru păstrează vizibilitatea lucrărilor de ridicare și operațiunilor pe rol chiar și în lipsa luminii naturale.

 

 

Similar Posts