Servicii pentru organizarea parastasului si pomenirii

Servicii pentru organizarea parastasului si pomenirii

author
2 minutes, 15 seconds Read

La In Memoriam vei putea beneficia de cele mai profesionale si avantajoase servicii funerare, astfel incat punem la dispozitia clientilor nostri o gama variata in acest sens. Aducem in vedere principalele servicii pe care ti le putem oferi, precum cele imbalsamare sau cosmetizarea, transportul funerar, servicii de incinerare, ajutor pentru repatrierea decedatilor si in vederea obtinerii diverselor documente, dar si servicii de pomana si parastas. Daca nu dispui de foarte mult timp in vederea organizarii unei pomeniri, fii sigur ca la noi vei regasi solutia perfecta deoarece punem la dispozitie o gama variata de pachete pentru pomana si mancare de post, preparate de catre personalul nostru profesionist si calificat in acest domeniu. Poti alege un meniu de pomana de post, de dulce sau de dezlegare la peste, astfel incat dorim sa ne adaptam tuturor solicitarilor si preferintelor clientilor nostri. Totodata, calitatea produselor noastre se afla la cele mai ridicate standarde, astfel ca nu ezita si comanda pachete pentru pomana de la In Memoriam.

Servicii complete pentru pomenire

Stim ca organizarea pomenirilor sau parastaselor poate implica prea mult efort din mai multe de vedere, iar in cazul in care nu dispui de timpul necesar pentru a face acest lucru, poti apela cu incredere la echipa noastra de profesionisti. In acest sens, punem la dispozitia clientilor servicii de catering, dar si restaurant propriu pentru organizarea acestor evenimente. De asemenea, echipa noastra este formata din personal calificat pentru prepararea meniurilor, pachetelor, care pot fi servite direct la noi sau livrate catre adresa indicata. Astfel ca te poti baza pe In Memoriam, fiind sigur ca ai facut cea mai buna alegere in acest sens.

Servicii pentru organizarea parastasului si pomenirii

Calitate maxima

Unul dintre cele mai importante aspecte de care trebuie sa tii cont consta in calitatea produselor oferite, iar la In Memoriam oferim pachete si meniuri pentru pomana la cele mai inalte standarde de calitate. De asemenea, toate preparatele noastre contin ingrediente naturale si proaspete, fiind gatite in conditii sigure de igiena si sanatate. Totodata, poti opta pentru diverse variante, precum chiftelutele de legume, de soia, ciorba de legume sau supa crema de legume, sarmale cu orez, ciuperci sau soia, fasole batuta, pilaf, briose, chec, gogosi si nu numai. Alege orice doresti dupa propriile preferinte si poti comanda direct de la cateva click-uri distanta.

Ne poti contacta oricand

Suntem o echipa dedicata si implicata, care ofera doar servicii de cea mai buna calitate tuturor familiilor care trec prin momente dificile, iar in acest sens dorim sa venim cu cele mai optime si bune solutii. De asemenea, de la cateva click-uri distanta poti vizualiza toata oferta pe care o punem la dispozitie, astfel incat sa nu pierzi foarte mult timp si sa nu depui eforturi prea mari in acest sens.

Similar Posts