Trei fete au devenit eroine prin ceea ce au făcut. Tu ai putea să faci așa ceva?

Trei fete au devenit eroine prin ceea ce au făcut. Tu ai putea să faci așa ceva?

author
1 minute, 28 seconds Read

Chiar dacă cu toții suntem egali în fața lui Dumnezeu, trebuie să recunoaștem că există printre noi și categorii defavorizate. Trei fete au devenit eroine prin ceea ce au făcut. Tu ai putea să faci așa ceva?

Fotó: libertatea.ro

La acești copii defavorizați s-au gândit 3 adolescente, Ștefania Burnaz de la Colegiul Național Ion Luca Caragiale, Mădălina Craiu de la Scoală Centrală și Adriana Ontică de la Colegiul Național Octav Onicescu, care încearcă să-i deprindă pe copii în tainele limbii engleze.

„Acum, mergem la centrul de zi «Sfânta Muceniţă Sofia». Noi suntem voluntari ai asociaţiei «Shakespeare School pentru Educaţie» şi îi invăţăm limba engleză pe copiii care provin din familii cu probleme sociale şi financiare. Nu câştigăm bani, dar bucuria de pe feţele lor valorează cât un tezaur”, a spus Ştefania pentru libertatea.ro.

„Modul nostru de a-i învăţa nu se desfăşoară într-un mod tipic, ci printr-o metodă diferită, care constă în jocuri şi activităţi interactive, la care micuţii participă cu entuziasm”.

Copiii sunt foarte bucuroși că cineva cu vârstă apropiată de a lor, încearcă să se apropie de ei, și mai ales încearcă să-i învețe ceva, ce poate niciodată nu vor fi în stare să facă.

Este un gest foarte frumos din partea acestor 3 adolescente, poate puțin popularizat, dar atâta timp cât niciuna dintre cele 3 nu are aspiraţii la vreo funcție politică, numele lor sunt sigur că va rămâne necunoscut.

De aceea încerc să fac cunoscut acest lucru, prin intermediul site-ul, poate și ca pe o mulțumire, pentru ceea ce fac ele pentru comunitate.

Dacă crezi că merită, împărtășește acest articol cu prietenii tăi, poate reușim împreună să facem cunoscută povestea lor.

Similar Posts