Topul celor mai sexy bărbați din lume

Topul celor mai sexy bărbați din lume

author
3 minutes, 24 seconds Read

Celebra revistă Glamour parte a trustul american de presă Condé Nast Publications, fondat de Condé Montrose Nast în 1909, a realizat un Top 100 al celor mai sexy bărbați din lume.

Condé Nast Publications se bucură de un portofoliu uimitor, ce cuprinde, alături de revista GLAMOUR, unele dintre cele mai renumite publicaţii ale lumii: VOGUE, The New Yorker, W, Allure, Self, Teen Vogue, GQ, Vanity Fair, Details, Lucky, Architectural Digest, Bon Appétit sau Condé Nast Traveler.

La realizarea topului s-au adunat voturile a peste 100.000 de cititori, rezultatele fiind pentru unii destul de surprinzătoare.

De la Brad Pitt, Johnny Depp şi George Clooney la Oscar Isaac, Henry Cavill şi Aaron Taylor-Johnson, anul 2013 a fost generos cu noi şi a scos în faţă cele mai bune exemplare din cele mai variate domenii. Actori, cântăreţi, sportivi, toţi ne-au atras atenţia fie şi pentru o clipă.

Iată așadar Top 10 cei mai sexy bărbați

Locul 10 Justin Bieber – 20 ani.

Topul celor mai sexy bărbați din lume

Idolul adolescentelor nu putea să lipsească din acest top.

Locul 9 Jamie Campbell Bower – 26 ani.

Topul celor mai sexy bărbați din lume

Jamie Campbell Bower s-a născut pe 22 noiembrie 1988 la Londra, în Marea Britanie. Mama lui, Annie, este manager muzical, iar tatăl său, David, lucrează la renumita firmă de chitări Gibson. În afară de actorie, Jamie este, de asemenea, frontman-ul trupei “The Darling Buds”. Campbell Bower a mai fost, de asemenea, model pentru “Select Model Management” la Londra.

Locul 8 Idris Elba – 42 ani.

Topul celor mai sexy bărbați din lume

Idris Elba Akuna s-a născut pe 6 septembrie 1972 si este un actor britanic de teatru, film si televiziune, care a jucat atat in productii americane cat şi in cele britanice.

Locul 7 Chris Hemsworth – 31 ani.

Topul celor mai sexy bărbați din lume

Chris Hemsworth este cel mai bine cunoscut la nivel mondial pentru rolul lui Thor, în filmele adaptate după benzile desenate Marvel Thor, din 2011 și Răzbunătorii lansat în 2012.

Locul 6 Harry Styles – 20 ani.

Topul celor mai sexy bărbați din lume

Harry Styles s-a născut pe 1 februarie 1994. În 2010 a participat la The X Factor U.K. unde i-a întâlnit pe Zayn Malik, Niall Horan, Louis Tomlinson și Liam Payne, urmând să formeze actuala trupă One Direction. Albumele “Up all night” și “Take me home” ,lansate in 2011, respectiv 2012, au doborât mai multe recorduri, au dominat clasamentele din majoritatea piețelor importante și au generat piese de succes precum “What makes you beautiful” și “Live while we`re young”.

Locul 5 Benedict Cumberbatch – 38 de ani.

Topul celor mai sexy bărbați din lume

Este un adevărat Casanova, dar şi un actor extrem de ocupat. Este cunoscut mai ales din drama BBC “Sherlock”, iar acum ia parte la filmările a nu mai puţin de opt filme.

Locul 4 Tom Hiddleston – 33 de ani.

Topul celor mai sexy bărbați din lume

Thomas William Hiddleston s-a născut în Westminster,Londra,Marea Britanie. A fost remarcat în producția A Streetcar Named Desire de către Lorraine Hamilton, de la celebra agenție de casting cu același nume,Hamilton Hodell.

Locul 3 Liam Hemsworth – 24 de ani.

Topul celor mai sexy bărbați din lume

Liam Hemsworth este un actor australian cel mai bine cunoscut pentru rolurile sale “Josh Taylor” din telenovela Vecini (Neighbours) și “Marcus” din seria de televiziune pentru copii The Elephant Princess. După interpretarea rolului principal din filmul american The Last Song, lansat la 31 martie 2010, în care a jucat alături de Miley Cyrus (cu care a avut de asemenea și o relație), Hemsworth a devenit mult mai bine cunoscut și apreciat, primind premii pentru interpretarea sa.

Locul 2 Robert Pattison – 28 de ani.

Topul celor mai sexy bărbați din lume

Robert Thomas-Pattinson este un actor, manechin și muzician englez, cunoscut pentru rolul său din Harry Potter și Pocalul de Foc. El l-a interpretat pe Cedric Diggory. În 2007 el a fost ales să joace încă un personaj fictiv, pe misteriosul Edward Cullen, unul dintre personajele principale ale seriei Amurg de Stephenie Meyer, în filmul cu același nume.

Locul 1 Henry Cavill – 31 de ani.

Topul celor mai sexy bărbați din lume

Henry William Dalgliesh Cavill este un actor britanic. Este cunoscut pentru rolul Charles Brandon, Duce de Suffolk în serialul TV Dinastia Tudorilor. A interpretat rolul lui Tezeu în filmul Nemuritorii din 2011.

În top se mai regăsesc și alte nume cunoscute ca de exemplu Johnny Depp (locul 14), Rafa Nadal (18), David Beckham (21), Leonardo DiCaprio (29), sau Colin Farrell (76)

Sursa Glamour Magazine

Similar Posts