Și-a filmat copilul zi de zi timp de 14 ani. Îți poti imagina rezultatul?

Și-a filmat copilul zi de zi timp de 14 ani. Îți poti imagina rezultatul?

author
1 minute, 13 seconds Read

Ce bucurie mai mare există pe lumea asta decât nașterea unui copil? Și ce poate să fie mai frumos decât să-ți vezi propriul copil cum crește? Îți mai aduci aminte cum a învățat să facă primii pași, cum l-ai învățat primele cuvinte, prima lui zi de școală?

7110309

Rememorându-le sunt convins că îți aduci aminte de parca toate s-ar fi petrecut ieri, nu-i așa? Și acum te gandești, cum zboară anii, mai ieri abia învăța să meargă și azi deja zburdă dupa fete, sau baieti, și nu mai acceptă sfaturi de la tine, că deh, este deja mare, și el știe mult mai bine cum stau lucrurile.

Dar nu despre asta vreau să-ți vorbesc acum. Vreau să-ți arăt proiectul unui olandez care și-a filmat propria fiica timp de 14 ani, de la naștere, realizând într-un final un scurt filmuleț de 4 minute, în care sunt surprinse transformările pe care aceasta le suferă în decursul anilor.

Filmul care se numește Portretul Lottei, nu este prima isprava a lui Frans Hofmeester, acesta având deja la activ un filmuleț și cu fratelei Lottei, Vince în vârstă de 11 ani.

Cu siguranță privind aceste filmulețe, poate te gândești să realizezi și tu un astfel de proiect. Doar gândește-te la emoțiile pe care le poți trăi peste ani, revazând aceste filmari.

Similar Posts