Săritul corzii – unul dintre cele mai complexe exerciţii dacă vrei să slăbești

Săritul corzii – unul dintre cele mai complexe exerciţii dacă vrei să slăbești

author
1 minute, 16 seconds Read

Săritul corzii nu este doar un joc al copilăriei noastre ci este mai mult decât atât, fiind un mod distractiv de a face mişcare.

7735339

Săritul corzii este un foarte bun exerciţiu cardio, care pe lângă antrenarea sistemului cardiovascular, are efecte excelente şi asupra coordonării şi a echilibrului. Dacă este folosit în mod regulat, acest exerciţiu măreşte rezistenţa la efort.

Este extrem de eficient şi datorită acestui aspect sportivii fac acest exerciţiu zilnic.

Ca şi efecte ale acestui sport s-a dovedit că: elimină stresul, întăreşte psihicul şi ajută la menţinerea echilibrului. Practic este exerciţiul care pune toţi muşchii în mişcare şi va menţine sănătatea generală a organismului.

În plus spre deosebire de alte exerciţii, cele realizate cu coarda inhibă pofta de mâncare. De asemenea, avantajul este că nu ai nevoie de un echipament complicat, astfel investiţia este una foarte mică.

Datorită mişcării realizate în mod regulat săritul cu coarda îţi întăreşte inima şi plămânii şi datorită efortului depus poţi lucra picioarele, umerii, braţele, tricepşii, bicepşii dar şi deltoizii.

Săritul corzii are un efect tonifiant pentru corpul nostru şi în plus ne ajută să şi slăbim. Însă poate cel mai important aspect este acela că ne înviorează şi pentru că, corpul va secreta mai multe endorfine, ne face să fim mai fericiţi!

Spor la treabă!

Similar Posts