Reacţia lui Victor Ponta cu privire la accidentul lui Ludovic Orban

Reacţia lui Victor Ponta cu privire la accidentul lui Ludovic Orban

author
1 minute, 21 seconds Read

Ludovic Orban a fost implicat sâmbătă într-un accident rutier atunci când se întorcea de la Iaşi, unde participase la o festivitate organizată cu ocazia Zilei Unirii.

Reacţia lui Victor Ponta cu privire la accidentul lui Ludovic Orban

Maşina condusă de acesta s-a răsturnat în dreptul localităţii Sârca. Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban, a povestit că într-o curbă a pierdut controlul volanului şi s-a răsturnat.

“Intr-un viraj, probabil datorita faptul ca era mazga, la o viteza de aproximativ 70 – 75 de kilometri pe ora, masina a avut o tendinta de alunecare spre exterior. Am incercat sa redresez masina ducand-o catre interior, deoarece din sens opus veneau mai multe masini. In interior, roata din dreapta a intrat in santul de scurgere, i s-a imprimat traiectoria de rotire si masina s-a rasturnat. Am mai alunecat aproximativ 6 – 7 metri, cred.”, a declarant acesta.

Ludovic Orban nu consumase alcool: „Alcoolemia mi-a fost testată aici, puteți să îi întrebați pe polițiști, erau aproape toți polițiștii de față. Toți cei care mă cunosc știu că eu nu consum alcool”, a declarat acesta.

Se pare că printre primii ajunşi la locul accidentului s-a numărat şi Victor Ponta, a cărui reacţia a fost una mai puţin aşteptată: „Trecea coloana oficială, Ponta a trecut după mine, s-a oprit și a făcut o poză la mașină. Ar trebui să îi cereți poza”, a spus Ludovic Orban.

Politicianul era singur in masina si nu a fost ranit. Masina, in schimb, un Logan care apartine Camerei Deputatilor, a fost rău avariată, dar avea CASCO, astfel că nu el va suporta plata reparatiei.

Similar Posts