Poppy, cea mai bătrână pisică din lume

Poppy, cea mai bătrână pisică din lume

author
1 minute, 12 seconds Read

Poppy a intrat în Cartea Recordurilor cu cea mai înaintata vârstă înregistrată până acum în rândul pisicilor. Aceasta are 24 ani, echivalentul a 114 ani omeneşti.

8800656

Pappy este cu un an mai mare chiar şi faţă de cea mai bătrână femeie din lume, Filemona despre care v-am povestit AICI. Ea s-a născut în februarie 1990 în Bournemouth, Marea Britanie astfel detronând-o pe Pinky felina care era până acum în Cartea Recordurilor, aceasta murind la vârsta de 23 ani.

Stăpâna pisicii, Jacqui West are vârsta de 48 ani şi susţine că nu are un secret pentru viaţa înaintată a pisicii si cel mai probabil, se datorează alimentaţiei sănătoase aceseia.

„Multe persoane m-au întrebat care este secretul longevităţii lui Poppy. Bănuiesc că ţine de alimentaţia sănătoasă pe care a avut-o şi de faptul că a fost mereu activă”, a spus Jacqui West, stăpâna acesteia.

Poppy are probleme severe de sănătate în ceea ce priveşte vederea şi auzul, dar cu toate astea încă merge pe picioarele ei, este energică şi mereu se alintă pe lângă stăpâna sa.

În Cartea Recordurilor sunt foarte multe feline înregistrate cu diferite titluri cum ar fi: cea mai bătrână pisica, cea mai grea pisica, cea mai slabă, ce mai mare prinzătoare de şoareci, cea mai scumpă pisica şi multe altele.

Similar Posts