vineri, decembrie 2, 2022

Pleci în vacanță în străinătate și vrei să știi cât vei sta în graniță la coadă? Această aplicație pentru telefon îți dă răspunsul!

Date:

Share:

Pentru a veni în sprijinul participanților la trafic care tranzitează punctele de frontieră rutiere existente la granită, în perioadele în care se prefigurează creșteri ale valorilor de trafic, Poliția de Frontieră Română a dezvoltat o aplicație disponibilă la această adresă.

Pleci în vacanță în străinătate și vrei să știi cât vei sta în graniță la coadă? Această aplicație pentru telefon îți dă răspunsul!

De astăzi, 23.12.a.c., pe prima pagină a site-ului Poliției de Frontieră poate fi vizualizată media timpilor de asteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei deschise traficului international, care este actualizată periodic (la intervale de aproximativ doua ore sau când situația o impune).

Aplicația contine date despre timpii de asteptare pentru doua tipuri de vehicule, autoturisme și camioane, atât pe sensul de intrare, cât și pe cel de ieșire din România. De asemenea, este precizat, pentru fiecare punct de trecere a frontierei, numărul arterelor de control, pe fiecare sens.

Aplicaţia foloseşte modulul de navigaţie furnizat de Google Maps putându-se configura traseul către un anumit punct de trecere a frontierei ce înregistrează valori de trafic scăzute.

Timpii de aşteptare din punctele de frontieră sunt actualizaţi în timp real, pe aplicaţie apărând astfel trasee de culoare verde – acolo unde timpii de aşteptare sunt de până în 20 de minute, de culoare galbenă – unde timpii sunt între 20 şi 60 de minute şi culoare roşie – unde timpii de aşteptare sunt de peste 60 de minute.

Aşadar, oricine deţine un telefon mobil cu acces la internet poate avea din timp reprezentarea celui mai bun traseu pentru a tranzita punctele de trecere a frontierei României, atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară.

Un scurt tutorial despre cum poți utiliza această aplicație poți să găsești aici.

Cele mai citite

Top 3 Cea Mai Buna Oja Semipermanenta Pentru o Manichiura Impresionanta

Care Este Cea Mai Buna Oja Semipermanenta? Iata Mai Jos Topul Nostru Vrei sa iti faci o manichiura semipermanenta dar inca nu esti foarte familiarizata...

Cine este Romina Gingasu, logodnica lui Piero Ferrari și cu ce se ocupa în România, Italia și Monte Carlo

Cine este Romina Gingasu, logodnica lui Piero Ferrari și cu ce se ocupa în România, Italia și Monte Carlo CANCAN.RO a prezentat povestea româncei pe...

Cea mai buna freza de unghii electrica

Cea mai buna freza de unghii electrica Unghiile tehnice sunt din ce in ce mai cautate, datorita avantajelor pe care acestea le ofera, motiv pentru...

Top 5 cele mai bune carucioare 2 in 1

Daca ai ajuns la momentul in care trebuie sa te decizi care este cel mai bun model de carucioare copii, daca ar trebui sa...

Cum gasesc cel mai bun semineu electric cu sunet?

Semineele electrice au cucerit clientii de multi ani. Daca la inceput tehnologia era destul de incerta si nu se puteau obtine rezultate eficiente, iata...
spot_img