Pe 19 noiembrie Regele Mihai ne invită la Palatul Elisabeta pentru ai ura „La mulţi ani!”

Pe 19 noiembrie Regele Mihai ne invită la Palatul Elisabeta pentru ai ura „La mulţi ani!”

author
1 minute, 48 seconds Read

Cu ocazia zilei de naştere a Regelui Mihai toţii românii şi cei din Republica Moldova sunt invitaţi cu urări la Palatul Elisabeta în 19 noiembrie, pentru a sarbători cea de-a 93-a aniversare a Regelui.

Pe 19 noiembrie Regele Mihai ne invită la Palatul Elisabeta pentru ai ura „La mulţi ani!”

Acest eveniment va purta numele de „Porţi Deschise” şi poţi veni începând cu ora 11:00 fără a fi nevoit să plăteşti nimic, urmând ca la ora 12:00 Regele Mihai să îşi facă apariţia la balcon pentru a saluta lumea prezentă.

“Regele Mihai I invită românii la Porți Deschise, la Palatul Elisabeta. Majestatea Sa Regele Mihai I invită pe toți românii din țară și din Republica Moldova, care doresc să-i ureze la mulți ani cu ocazia zilei de naștere și zilei onomastice, miercuri, 19 noiembrie 2014, la evenimentul “Porți Deschise” de la Palatul Elisabeta.

Începând cu ora 11, toți cei care doresc să participe sunt așteptați în grădina Palatului Elisabeta din București. La ora 12, Majestatea Sa vă ieși în balcon, alături de Principesa Moștenitoare, Principele Radu și Principele Nicolae, pentru a saluta musafirii. Intrarea este liberă”, este prevazut într-un comunicat de presă postat pe pagina de facebook a Fundației Principesa Margareta a României.

Mihai s-a născut la Sinaia şi este fiul principelui Carol (viitorul rege Carol al II-lea) și al prințesei Elena.

Mihai este ultimul rege al României și unul dintre puținii șefi de stat în viață din perioada celui de-al Doilea Război Mondial. A domnit, între 20 iulie 1927 și 8 iunie 1930 și între 6 septembrie 1940 și 30 decembrie 1947.Regele Mihai a contribuit la respectarea drepturilor omului, păstrarea culturii naţionale, dezvoltarea economiei de piaţă, respectarea şi garantarea proprietăţii private , respectarea adevărului istoric, consolidarea statului de drept şi a democraţiei în ţara noastră.

Regele Mihai şi Regina Ana locuiesc încă din anul 2004, la Aubonne, în Elveţia, însă când au loc marile sărbători creştine, Majestăţile Lor vin în România pentru a fi aproape de cei dragi, fie la Castelul de la Săvârşin, fie la Palatul Elisabeta din Bucureşti.

Similar Posts