Orb pentru o zi în București. Un filmuleț extrem de emoționant

Orb pentru o zi în București. Un filmuleț extrem de emoționant

author
1 minute, 16 seconds Read

Cei de la Evil Duck Jokes, cu toate că nu este nicio glumă, au încercat să realizeze un filmuleț în care să arate cum s-ar descurca o persoană cu dizabilități de vedere în Bucureștiul zilelor noastre. Cât de săritori sunt bucureștenii să-i ajute pe acești oameni? Răspunsul este unul care i-a surprins plăcut pe cei care au realizat filmulețul.

Orb pentru o zi în București. Un filmuleț extrem de emoționant

Ideea a fost foarte simplă: unul dintre băieți s-a dat drept orb, și s-a pus în mai multe situații dificile: și-a pierdut portofelul, și-a pierdut telefonul, a traversat o stradă, a încercat să ia metroul.

Mesajul care însoțește clipul este următorul: “Nu este vorba despre vreo farsă sau glumă. Oamenii cu dizabilități duc o viață grea în România, din moment ce serviciile sociale sunt o glumă proastă, iar facilitățile pentru aceștia practic nu există.

Am vrut să vedem cum reacționează bucureștenii, locuitorii unui oraș dur și haotic, când o persoană care nu vede este pusă în dificultate. Trebuie să recunoaștem că am rămas fără cuvinte când am văzut câți oameni au vrut să ajute. Vrem să le spunem tuturor că îi îmbrățișăm și că sperăm că vom putea ajuta și noi la fel de mult cât au ajutat ei într-o singură zi”.

Răspândiți acest clip, dacă vă place. Va ajuta ca acest mesaj să ajungă la cât mai multă lume.

Similar Posts