O nouă metodă de a te bronza sănătos

O nouă metodă de a te bronza sănătos

author
1 minute, 12 seconds Read

Şi pentru că se apropie vara şi toate fetele ne dorim un bronz natural, obţinut rapid, Jonson Ben vine cu o soluţie fără a mai fi nevoiţi să aplicăm crema.

O nouă metodă de a te bronza sănătos

Loţiunea Harmonised H20 UV, cum este denumită, este o loţiune care oferă un grad de protecţie de 30 şi neutralizează 97% din radiaţiile solare UVA şi UVB.

Acest produs oferă protecţie timp de trei ore şi se află disponibil în două variante: bronzantă şi non-bronzantă.

Această loţiune se ingerează şi nu se unge pe corp. Doza este de 2 mililitri de loţiune diluată în 60 litri de apă.

Se consumă cu o oră înaintea expunerii la soare. În cazul în care expunerea este mai mare de trei ore, se mai administrează ulterior încă trei lingurite din loţiune.

Persoanele care fac sport în aer liber şi iau medicamente fotosensibilizante trebuie să folosească o protecţie suplimentară, după 30 – 40 de minute.

Loţiunea este compusă din diferite molecule care vibrează la suprafaţa pielii astfel neutralizând radiaţiile care ne pot afecta organismul.

“Produsul are un efect de reflectare a razelor ultraviolete asemănător cu acelea create de loţiunile solare pe bază de titan şi zinc, cu factor de protecţie 30, dar cu rezultate mult mai bune decât acestea, împiedicând reacţia de inflamare vizibilă şi dureroasă pe care o definim ca arsuri solare”, a declarat Ben Johnson, fondatorul companiei.

Similar Posts