Nu va putea să meargă vreodată din cauza părinţilor ei. Ce i-au făcut aceștia, este de neimaginat

Nici un copil nu ar trebui să treacă prin ce a trecut această fetiţă din Anglia care va fi nevoită să stea în scaunul cu rotile pentru tot restul vieţii datorită acţiunilor părinţilor ei.

Nu va putea să meargă vreodată din cauza părinţilor ei. Ce i-au făcut aceștia, este de neimaginat

În martie 2014 Katherine Prigmore a chemat paramedicii susţinând că fetiţa ei de cinci luni vomită şi este inertă, însă când aceştia au ajuns acasă la ea nu le-a venit să creadă ce le-au văzut ochilor.

Fetiţa era aproape inertă, iar piciorul, tibia şi antebraţul drept erau fracturate. Au dus-o de urgenţă la spital şi când i-au făcut un RMN la spital au descoperit că avea şi leziuni ale creierului.

Dar ceea ce i-a şocat cu adevărat pe medici a fost ca în timp ce ei luptau pentru viaţa fetiţei, părinţii păreau mai degrabă îngrijoraţi la ce restaurant să mănânce.

În urma investigaţiilor poliţiei a reieşit că cei doi găseau o plăcere perversă în a-şi bate fetiţa. Poliţia a găsit o înregistrare în care tatăl fetiţei o bate pe aceasta, iar pe fundal se aude mama acesteia cum râde.

Katherine a mărturisit că partenerul ei şi tatăl fetiţei, Rocky Uzzell, a bătut-o de mai multe ori pe fetiţă de-a lungul relaţiei, abuzând-o cu sălbăticie.

Nu va putea să meargă vreodată din cauza părinţilor ei. Ce i-au făcut aceștia, este de neimaginat

Uzzell, deşi şi-a recunoscut vinovăţia, a afirmat că a lovit fetiţa pentru că era posedat de o fantomă. Această fantomă l-ar fi determinat să încerce să scape de Isabelle, fetiţa lui.

Uzzell a fost condamnat la opt ani jumătate de închisoare în vreme ce Prigmore a fost condamnată la doi ani şi patru luni.

Isabelle, care acum are aproape 3 ani va fi nevoită să trăiască într-un scaun cu rotile pentru toată viaţa şi nu va putea să se hrănească decât printr-un tub.

Pedeapsa primită de cei doi este prea mică faţă de cruzimea cu care şi-au tratat fetiţa.