Lilium Residence, un loc de poveste

author
4 minutes, 32 seconds Read

Ce frumoase sunt satele transilvanene cu casele lor care parca ar fi trase la xerox! Peisajul este ordonat, numai in zare serpuiesc cuminti dealurile line. Sunt kilometri intregi in care casele au aceeasi arhitectura si aproape aceeasi dimensiune.

Sunt locuinte vesele in care oamenii sunt fericiti, mai ales daca in fata lor se afla flori si verdeata, vegetatie din belsug. Este posibil ca in vreun oras sa fie „un petic de sat” cu vile mari si spatioasa, carea sa aiba si gradini in fata sau in spatele lor?

Din fericire pentru cei care aleg sa locuiasca la oras sau sunt nevoiti sa stea acolo exista astfel de locuri de poveste, iar Lilium Residence este unul dintre ele. Cine doreste sa locuiasca intr-o casa de poveste in care nu se aud zgomotele de afara si in fata careia infloreste liliacul o poate cumpara acum.

Un loc rezervat in acest eden terestru inseamna investitia in confortul personal si al celor dragi.

Vilele acelea ofera cumparatorului prea multa oportunitati sa nu fie vizitate si rezervate in acest moment.  Merge omul ore intregi prin ploaie si fiindca i-a intrat apa in pantofi il ia cu frig si are picioarele ude? Cea mai fierbinte dorinta a sa in acele momente in care vantul il bate din toate partile si stropii reci de ploaie il biciuiesc este sa ajunga acasa, sa deschida usa vilei din Lilium Residence si sa simta caldura din pardoseala cum ii cucereste putin cate putin fiinta, apoi sa se abandoneze casei.

Sa mearga la baie si sa isi faca un dus cu apa calduta si dupa ce s-a schimbat de haine sa se uite prin geamul plin de stropi stralucitori la gradina plina de vegetatie din fata casei, in timp ce bea o cafea fierbinte si aromata.

Sa vada o parte din cele 34 de vile mandre din cartier si sa fie fericit ca a prins un loc acolo. In parcare, masinile stau cuminti, nu se aud zgomote ca in Bucuresti, prin urmare poate merge in dormitorul prietenos sa se culce cateva ore.

Va adormi instant, fiindca nimic nu il deranjeaza. Nu va auzi nici tunetele pentru ca izolatie locuintei si termopanele sunt la datorie.

Este posibil insa sa nu isi permita sa doarma sau sa nu poata dormi la ora aceea. In cazul acesta poate merge in living sa vada un film sau se refugiaza in podul perfect amenajat, sa vada mai bine ploaia de afara si sa se uite la poze.

Proprietarului unei vile din complexul imobiliar prezentat mai sus nu ii pasa ca vantul bate cu peste 140 de kilometri la ora, fiindca stie ce structura are la casa lui. Nimic nu o va clinti din loc, in plus, acoperisul este tratat sa reziste 50 de ani.

Toate materialele au fost bine alese si s-a lucrat responsabil, astfel incat casa aceasta va ramane nepotilor, iar nepotii o vor lasa stranepotilor si tot asa…

Cu agentul imobiliar se poate discuta chiar acum, fiindca aceste vile se vand repede, foarte repede. Unele sunt gata in luna mai, 2022, altele in septembrie, iar preturile incep de la 220 000 de euro.

Pretul este mai mult decat avantajos, avandu-se in vedere ca include:

-casa finisata cu centrala proprie si calorifere, cu incalzire prin pardoseala. Baile sunt realizate cum sunt cele din hotelurile de lux sau din casele miliardarilor lumii;

-terasa amplasata in spatele casei sau pe una dintre partile laterale ale acesteia;

-doua locuri de parcare;

-gradina cu plante si gazon.

Aspectul caselor este ireprosabil. Nefiind prea inalte, ele permit soarelui sa patrunda in fiecare camera pana la ore tarzii, astfel ca aceste locuinte sunt si confortabile si luminoase.

Este un loc retras, linistit, dar cu toate acestea se ajunge repede in toate zonale Bucurestiului. Aeroportul este la 20 de minute de mers cu masina, pana la punctele centrale ale Bucurestiului sunt intre 13-16 kilometri, iar Parcul Mogosoaia si Palatul plin de istorie cu acelasi nume sunt la 5 minute de mers pe jos.

Copiii au loc suficient de joaca: in gradina casei, dar si in podul acesteia.

De poluare in acest loc nu poate fi vorba, fiindca exista filtre naturale care purifica aerul: padurea din apropiere si lacul.

Aici omul se simte linistit si cu toate acestea este conectat la elementele civilizatiei. Are apa curenta, caldura, lumina, tot ceea ce are nevoie ca sa traiasca frumos.

Complexul este prevazut cu doua intrari distincte, iar strazile sunt intretinute perfect si iluminate in timpul noptii.

Oaspetii care vor veni aici vor dori sa se mute si ei in acest loc nepoluat, retras si totusi atat de aproape de zonele de interes ale Capitalei.

Parchetul este rezistent si elegant, toate finisajele din vile alese cu mult gust, asa ca in prezent, cea mai buna investitie imobiliara o reprezinta cumpararea unei vile in acest complex rezidential.

Un loc de poveste se afla in asteptarea locuitorilor sai. Toata camerele vilelor sunt moderne si elegante, iar dormitorul este prevazut cu dressing. Totul este conceput sa ofere omului spatiu, confort si o priveliste frumoasa.

Pe site se afla schitele vilelor, dar si poze needitate cu exteriorul si interiorul acestor locuinte. Nimic nu se compara insa cu o vizita la fata locului, fiindca aerul curat se simte numai acolo.

Lacul, padurea lucreaza impreuna ca oamenii locului sa nu simta noxele, praful, ci sa se bucure de prezenta acestor elemente ale naturii fascinante.

Lilium Residence a fost proiectat pentru omul modern care are nevoie de liniste si de frumusete in jurul sau, fara sa renunte insa la confort.

Similar Posts