Compania care a organizat inmormantarile intelectualilor si vedetelor din Craiova

Compania care a organizat inmormantarile intelectualilor si vedetelor din Craiova

author
4 minutes, 32 seconds Read

Insemnele companiei de servicii funerare din Craiova Presidentfunerare.ro reprezinta indubitabil garantia calitatii. Pentru cineva care se desparte pentru totdeauna de o persoana draga care i-a marcat intreaga viata singura consolare ramane organizarea unei inmormantari decente.

Pe strada, in marile cimitire ale orasului, dar si in cadrul unor transmisiuni televizate, insemnele acestei companii de pompe funebre pot fi vazute pe limuzinele cu care se asigura transportul funerar al sicrielor.

Sunt masini curate, de lux, dotate cu aer conditionat cu care au fost condusi pe ultimul drum marii intelectuali ai orasului, vedetele Olteniei, dar si oameni obisnuiti.

Profesori, cantaresti, actori si regizori, preoti si ingineri au fost dusi pe ultimul drum de salariatii acestei companii, fiindca apartinatorii au ales cel mai bun funizor de servicii funerare din oras pentru organizarea ceremoniei de adio.

In cei 10 ani de activitate Presidentfunerare au devenit cei mai buni din oras. 50 de oameni sunt pregatiti in orice moment sa ajute apartinatorii care nu pot organiza singuri inmormantarile celor dragi.

Firma se incadreaza in bugetul de care dispune familia, fiindca intelege ca toate categoriile sociale au nevoie de ajutor, cand trec prin aceasta situatie dramatica. 19 modele de sicrie sunt disponibile pe site, de la cele foarte economice, care costa sub 600 de lei, pana la cele speciale, de lux, care costa de 10 ori mai mult, adica peste 6000 de lei.

Exista sicrie colorate si sicriu alb pentru cei care mor nenuntiti si inmormantarea le este transformata intr-o nunta alegorica, modele de sicrie in 4 colturi sau in 6 colturi. Cel mai scump sicriu de pe site costa 6900 de lei si poarta numele de Boston.

In alegerea serviciilor funerare, apartinatorul are libertate deplina. El poate personaliza pachetul de servicii pentru cel drag dupa exigentele sale sau dupa buget. Fie ca alege unul dintre pachetele de servicii de pe site, fie ca il completeaza cu alte dorinte, configurandu-l dupa cum doreste sau alege separat anumite produse din care realizeaza pachetul de produse si de servicii dorit, bugetul disponibil nu va fi depasit.

Apartinatorii care solicita servicii acestei companii de pompe funebre sunt siguri ca:

-defunctul va beneficia de ingrijirea atenta pe care o merita. In sali special amenajate, cu instrumente moderne si eficiente, el va fi spalat, imbracat, aranjat si asezat in sicriul ales. Anumite modele de sicrie sunt incluse in pretul pachetelor de servicii, dar exista si libertatea alegerii unui sicriu in functie de gustul apartinatorului.

-zilele caniculare  nu inseamna o problema pentru cei care au un decedat tocmai in perioadele acelea in care soarele arde totul in jur. Imbalsamarea realizata de specialisti este dublata de capacul frigorific, astfel incat infatisarea defunctului nu se va schimba, iar trupul neinsufletit va face fata temperaturilor de cuptor.

-transportul funerar se realizeaza cu limuzine dotate cu apart de aer conditionat, fie ca este vorba de transport intern, fie de repatriere.

-angajatii companiei cunosc legislatia funerara si informeaza familia indurerata despre actele necesare inca din etapa consultantei.

-compania pune la dispozitia apartinatorilor tot ce este necesar pentru respectarea traditiilor de inmormantare. Se pot cumpara de pe site: batiste, prosoape, doliu de pus la usa si doliu de pus in piept, coroane din flori naturale si jerbe, cosul complet pentru biserica din ziua inmormantarii.

-poza de pe cruce nu se sterge si nu se decoloreaza in timp, daca se solicita companiei sa o faca pe ceramica dupa cele mai noi tehnici.

-parastase cu mancare suficienta, sanatoasa si gustoasa pot fi organizate de catre aceeasi companie in propriile restaurante sau la locuinta defunctului. In meniu se afla mancare de dulce si de post, de asemenea, se pot comanda si pachetele cu mancare care sa fie impartite la cimitir.

-in restaurantele companiei sunt locuri suficiente, chiar daca familia si participantii la inmormantare sunt multi. Compania dispune de 4 sali si fiecare sala are 170 de locuri.

Meniul poate fi personalizat de apartinator, iar din empatie fata de dificila situatie economica traversata de romani, familiei indurerate i se permite sa aduca bauturile alcoolice si racoritoare si prajiturile ca in acest fel costul total al parastasului sa fie mai mic.

Pe site-ul companiei, apartinatorul gaseste o serie de informatii utile pentru care ar trebui sa fie de asemenea, recunoscator. Acestea sunt: actele necesare pentru declararea decesului la serviciile de evidenta populatiei (la primarie), valoarea ajutorului de inmormantare si actele necesare pentru obtinerea acestuia, definirea termenilor de: imbalsamare, capac frigorific si toaletare.

Preturile serviciilor funerare sunt asa de accesibile, incat pana si cel mai scump/rafinat pachet poate fi acoperit din valoarea ajutorului de inmormantare oferit de Casa de Pensii in cazul pensionarilor.

Acesta este un motiv serios ca apartinatorii sa aleaga tot ce este mai bun pentru bunicii si pentru parintii lor.

Indiferent de varsta, decedatul trebuie sa arate impecabil, sicriul sa fie de calitate, familia sa comande flori si aranjamente funerare din flori naturale. Aceasta este ultima ocazie prin care isi poate arata respectul fata de cel drag.

Este bine ca decedatul sa ramana in memoria celor care l-au cunoscut asa cum era el in timpul vietii, de aceea cosmetizarea devine o necesitate, nu un moft.

Cei 50 de salariati ai companiei merita toata pretuirea din lume, fiindca sunt alaturi de cei care au nevoie de ajutor si de mangaiere.

Este asa de greu sa lucreze cineva cu trupuri neinsufletite, cu chipuri ingrozite de iminenta mortii si cu toate acestea ei se achita intr-un mod exemplar de aceasta sarcina.

Compania ajuta apartinatorii care doresc organizarea unei ceremonii economice, dar si pe cei care doresc sa personalizeze despartirea de cel drag.

Similar Posts