<strong>Iti doresti o casa modulara la cheie? Iata ce ar trebui sa stii!</strong>

Iti doresti o casa modulara la cheie? Iata ce ar trebui sa stii!

author
2 minutes, 32 seconds Read

In momentul in care se decid sa isi cumpere o casa, oamenii trebuie sa ia in considerare foarte multe aspecte, de la locatia in care aceasta sa se afle, la dimensiune si pret. De asemenea, starea in care se afla sau, daca este vorba despre o constructie noua, stadiul in care isi doresc sa o poata cumpara, sunt alte decizi pe care trebuie sa le ia si care pot influenta costul final al investitiei imobiliare.

O varianta care se dovedeste a fi avantajoasa din punct de vedere financiar, dar si al raportului calitate-pret este casa modulara. Diversitatea de modele si tipuri de astfel de locuinte, care pot fi realizate din orice material, la fel ca o casa traditionala, sunt un motiv in plus pentru care oamenii ar trebui sa ia in considerare aceasta solutie. Acestea se vor dovedi si mai potrivite mai ales ca pot fi livrate case modulare la cheie, in care viitorii proprietari se pot muta in numai cateva luni.

Ce are de facut viitorul proprietar al unei case modulare?

Primul pas pe care trebuie sa il indeplineasca cei care isi doresc o casa modulara este detinerea unui teren pe care aceasta sa fie amplasata. Este de preferat ca terenul sa se afle intr-o zona cu acces rutier, pentru a facilita utilajelor de transport care aduc elementele componente ale casei sa ajunga usor si fara probleme.

O distanta foarte mare pana la destinatei sau un drum dificil pot aduce costuri suplimentare pretului final al constructiei.

Totodata, trebuie contactat un constructor specializat in realizarea de case modulare, alaturi de care va fi efectuat proiectul, in functie de nevoile si dorintele cumparatorului. Tot acum trebuie lamurite care tipuri de lucrari sunt incluse in pretul constructiei si ce alte lucrari pot fi realizate contra unui cost suplimentar.

De exemplu, unii constructori pot include si realizarea fundatiei si a instalatiilor electrice si sanitare in costul final al proiectului ori chiar transportul pe un anumit numar de kilometri. Orice modificare adusa insa proiectului initial va fi taxata suplimentar.

Cei care opteaza pentru casele modulare la cheie nu trebuie sa isi mai bata capul cu alte lucrari de amenajare sau decor, acestia avand posibilitatea de a-si alege chiar si finisajele preferate – gresie, parchet, obiecte sanitare.

Cat dureaza constructia unei case modulare?

Faptul ca este necesar un timp scurt pentru a se finaliza un proiect de constructie al unei case modulare este deja cunoscut. Cu toate acestea, timpul necesar poate varia in functie de materialul din care este realizata o astfel de casa si de dimensiunea acesteia, complexitatea proiectului final.

Prin urmare, nu se poate estima un interval de timp exact. In cazul unei case modulare din lemn, de exemplu, constructia poate dura aproximativ 45 de zile, dar perioada poate creste pana la cateva luni, pentru realizarea elementelor din materiale mai dure.

Orice intrabari sau nelamuriri ar avea cineva cu privire la casele modulare si la avantajele si dezavantajele acestora, pot afla mai multe informatii de la constructorii specializati in dezvoltarea unor astfel de proiecte imobiliare, cum sunt cei de la Quantum Modules.

Similar Posts