Idei de cadouri inedite pentru cele mai importante evenimente

Idei de cadouri inedite pentru cele mai importante evenimente

author
2 minutes, 37 seconds Read

Cele mai importante și frumoase momente din viață trebuie sărbătorite ca atare, iar un cadou care se păstrează pe viață este întotdeauna o idee inedită, nu-i așa? Vom trece în revistă 5 super idei ce pot fi oferite în dar persoanelor dragi din viața noastră, în funcție de ocazia sau evenimentul special pe care-l sărbătorim.

Așadar, dacă ești în căutarea unor cadouri botez, nuntă, aniversare sau zi de naștere, ori alte ocazii marcante din viață, te poți inspira din ideile ce mai jos.

Zi de naștere sau onomastică

Dacă e ziua unei femei iubite din viața ta, indiferent de vârstă, poți alege o bijuterie extrem de ușor de purtat și asortat, pe care să o personalizezi cu cel mai frumos și sincer mesaj. Coliere elegante sau bratari inteligente, orice ai alege, mesajul îți va aparține, pentru că bijuteriile Anyoli pot îngloba mesaje unice sub forma unor fotografii, fișiere audio sau video, documente sau link-uri, ce pot fi accesate extrem de ușor de persoana care primește cadoul, doar prin atingerea bijuteriilor cu telefonul. Mesajele pot fi vizualizate cu aplicația Anyoli, iar tu le poți modifica sau schimba în timp dacă dorești. Acest tip de cadouri se potrivesc practic cu orice ocazie, cu atât mai mult pentru zile de naștere importante.

Botez sau prima împărtășanie

Sunt acele sărbători religioase, care se marchează, de regulă, o singură dată în viața unei persoane, iar cadourile pot fi personalizate cu ușurință, deoarece orice bijuteriile poate fi gravată sau, după caz, personalizată cu mesaje prin intermediul tehnologiei de ultimă generație.

Astfel de idei pot fi brățările sau cerceii , care sunt bijuterii ușor purtabile la orice vârstă, comode și sigur și pentru copii, dar și pentru adulți.

Ziua Îndrăgostiților

Valentine’s Day sau Dragobete, mesajul cadoului este clar: iubire, dragoste, apreciere. O bijuterie oferită cu titlu de cadou în luna februarie va fi mereu una specială: de a ne exprima sentimentele față de persoana iubită. Poți alege orice, de la coliere, lănțișoare, cercei sau brățări, însă dacă dorești ceva memorabil, optează pentru un inel deosebit în care să-ți pui gândurile, sentimentele și amintirile comune. Nu trebuie neapărat să fie o cerere în căsătorie, poate fi un inel oferit în semn de celebrare a iubirii, mai ales dacă deja este soția ta sau a spus Da anterior acestei ocazii.

Magia Crăciunului

Un moment, o sărbătoare, o ocazie la fel de specială precum toate celelalte este sărbătoarea Crăciunului, cea mai așteptată zi din an. Nu mai alerga după cadouri pompoase, dificile și care nu au nimic de spus. Alege-i o bijuterie frumoase, un colier de perle sau o pereche de cercei eleganți, atașează-ți emoțiile și surprinde-o cu un dar special pentru tot restul vieții. Crăciunul e despre iubire, emoție, magie, nu despre obiecte fără personalitate.

Similar Posts