Iată cum poţi să îţi faci un săpun exfoliant acasă. Simplu şi natural

Iată cum poţi să îţi faci un săpun exfoliant acasă. Simplu şi natural

author
1 minute, 9 seconds Read

Pielea are nevoie de exfoliere periodică de aceea este foarte important să foloseşti astfel de produse. Însă decât să foloseşti produse de exfoliere scumpe, cum ar fi să îţi faci tu acasă un săpun exfoliant care pe lângă faptul că este natural şi ieftin, poţi să îl fabrici adăugând ingredientele pe care le vrei tu?

Iată cum poţi să îţi faci un săpun exfoliant acasă. Simplu şi natural
Cumpără un săpun obişnuit din comerţ pe care trebuie să îl tai în bucăţi mici, pentru că va trebui să îl topeşti, iar acest lucru uşurează procesul de topire.

Cuburile de săpun rezultate pune-le într-un recipient de plastic care va trebui introdus în cuptorul de microunde pentru 30 de secunde până se topeşte săpunul.

După ce scoţi recipientul, amestecă-l pentru a se omogeniza, apoi adăugă o lingură de cafea măcinată amestecând încontinuu. Cafeaua va avea rol de exfoliere a pielii şi va da un miros frumos săpunului.

Adaugă şi câteva picături din uleiul tău esenţial preferat.

Toarnă compoziţia într-o formă rotundă şi lasă să se răcească la temperatura camerei, după care poţi să introduci forma în frigider pentru 10 minute.

Săpunul este gata, iar după ce îl vei scoate din formă vei avea un exfoliant natural care îţi va lăsa pielea catifelată şi strălucitoare.

Similar Posts