Iată câteva sfaturi de slăbit care te vor ajuta să ajungi la silueta mult visată

Iată câteva sfaturi de slăbit care te vor ajuta să ajungi la silueta mult visată

author
1 minute, 40 seconds Read

Dacă ai încercat până acum o mulţime de reţete de slăbit şi ţi se pare că tot ce faci este în zadar pentru că simţi că nu slăbeşti, poate că ar trebui să adopţi o altfel de stratagemă.

Iată câteva sfaturi de slăbit care te vor ajuta să ajungi la silueta mult visată

Iată câteva sfaturi pe care ar trebui să le urmezi pentru a ajunge în scurt timp la silueta pe care o visezi.

Pentru început ia-ţi un cântar electronic şi cântăreşte-te în fiecare zi. Urmăreşte procesul de slăbire de aproape şi anunţă-i chiar şi pe apropiaţi că vrei să slăbeşti. Îi vei avertiza astfel pentru data viitoare când vor vrea să te tenteze cu pizza sau cu prăjitură.

Urmează regulă celor 8 pahare de apă pe zi.
Hidratarea este importantă în curele de slăbire, însă mai există un motiv pentru care ar trebui să consumi apă. Apa are efect “antifoame şi antipofte “, în sensul că bei apă şi mânci mai puţin, în timp ce poftele de dulce şi mâncăruri nesănătoase scad considerabil.

Fără dietă la sfârşit de săptămână!
În weekend poţi să trişezi de la dieta pe care o urmezi. Fără a face excese poţi să te bucuri de mâncărurile tale preferate şi în plus îţi vei ridica moralul după o săptămână de restricţii alimentare.

Nu pune dieta pe primul loc
Nu lăsa dieta să îţi controleze viaţa pentru că în timp o să ajungi obsedat de ea. De exemplu dacă ai un eveniment special şi nu poţi consuma alimente sănătoase nu te demoraliza, o să recuperezi la sfârşitul săptămânii.

Nu renunţa radical la alimentele nocive
Nu renunţa dintr-o dată la alimentele nocive pentru că te vei simți frustrat. Renunţă treptat şi alege varianta lor mai sănătoasă.

Similar Posts