H&M îşi va deschie un magazin online începând cu anul viitor

H&M îşi va deschie un magazin online începând cu anul viitor

author
1 minute, 2 seconds Read

H&M a fost înfiinţat în anul 1947 în Vasteras, Suedia. Până în anul 2010 a devenit un lanţ de magazine extins, cu aproximativ 76.000 de angajați şi mai bine de 2.000 de magazine în 37 de țări. Cea mai mare piață este Germania, urmată de Marea Britanie și Suedia.

H&M îşi va deschie un magazin online începând cu anul viitor

Această companie s-a dezvoltat extraordinar de repede, în momentul actual deţinând aproximativ 3300 de magazine în 54 ţări.

Hennes & Mauritz (H&M), a intrat pe piaţa din România pe 25 martie 2011, în centrul comercial AFI Palace Cotroceni. În momentul actual această reţea deţine un număr de 37 magazine şi urmează, ca anul viitor să îşi facă apariţia şi în mediul online, unde vor fi disponibile atât articole pentru femei, cât şi pentru bărbaţi, copii sau casă.

Această platformă va fi disponibilă în mai multe ţări prin intermediul căreia se vor putea comanda şi livra produsele dorite de către consumatori.

Tot anul viitor, H&M are în plan lansarea de magazine online şi în Belgia, Bulgaria, Cehia, Ungaria, Polonia, Portugalia şi Slovacia, se arată într-un anunţ al companiei.

Acest brand are mare încredere în această investiţie si spera că astfel vor creşte vânzările online.

Similar Posts