Folosește aceste tratamente naturiste și scapă de nodulii tiroidieni

author
1 minute, 37 seconds Read

Glanda tiroidă are un rol foarte important pentru organismul uman. Aceasta produce tiroxina și tironina, doi hormoni importanţi care stimulează metabolismul general, influențează compoziția sângelui, stimulează creșterea scheletului la copii şi influenţează viteza cu care este utilizată energia în corp.


De asemenea, tiroida produce calcitonina, ce scade pragul calcemiei și în acelaşi timp stimulează osteogeneza. Pentru ca hormonii să fie eliberaţi în organism este necesar iodul care se regăseşte în alimentaţie.

Nodulii care apar pe glanda tiroidă sunt de cele mai multe ori formaţiuni tumorale benigne, însă aceşti noduli trebuie urmăriţi deoarece se pot transforma în tumori maligne.


Iată câteva tratamente naturiste care te pot scăpa de noduli tiroidieni

Sânzienele galbene


Macină foarte bine planta astfel încât să obţii o pulbere fină. Această pulbere se administrează înainte de masa de 3 ori pe zi.

Salvia

Obţine un macerat combinat din 6 linguriţe de plantă uscată şi mărunţită. Lasă să stea în jumătate de litru de apă călduţă pe timpul nopţii. După ce aceasta s-a filtrat lasă deoparte maceratul şi opăreşte planta rămasă în jumătate de litru de apă clocotită. Ulterior lasă la răcit până ajunge la temperatura camerei. Combină infuzia strecurată obţinută cu maceratul pus deoparte.

Consumă acest preparat pe stomacul gol timp de 20 de zile.

Frunze de tătăneasă sau frunze de varză


Din frunze proaspete de tătăneasă se fac comprese care se aplică pe gât în zona tiroidei. Zdrobeşte puţin frunzele proaspete şi aplică-le pe gât. Ţine acolo aproximativ 2 ore. La fel se procesează şi cu compresa din Frunze de varză.

Tinctură de propolis


Picura 20 – 30 de picături pe o bucăţică de pâine. Amestecă îndelung şi înghite rar. Trebuie să faci acest tratament timp de două luni de patru ori pe zi.

Similar Posts