Ești împotriva medicamentelor? Vrei să te tratezi natural? Uite cum poţi obţine cel mai puternic antibiotic natural

Ești împotriva medicamentelor? Vrei să te tratezi natural? Uite cum poţi obţine cel mai puternic antibiotic natural

author
3 minutes, 27 seconds Read

În timpurile medievale, au existat multe boli și epidemii, care au răpit numeroase vieți omenești. Acest lucru a determinat oamenii să caute remedii naturale, care să lupte împotriva tuturor acestor boli.Ești împotriva medicamentelor? Vrei să te tratezi natural? Uite cum poţi obţine cel mai puternic antibiotic natural

Photo credit: rbrwr / Foter / CC BY-SA

Astăzi vă prezentăm un tonic pentru curățarea organismului, eficient care vindecă miraculos problemele de sănătate. De fapt, acest remediu este un antibiotic care are puterea de a ucide bacteriile gram-pozitive și gram-negative.

Secretul acestui tonic este combinaţia puternică de ingrediente proaspete şi de calitate. Este eficient în tratamentul bolilor cronice, stimulează circulația sanguină și curăță sângele.

Formula sa antivirală și antifungică îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi fluxul limfatic. În plus, acest remediu natural, este cel mai bun remediu pentru candida.

Iată ce trebuie să faci pentru a obţine acest remediu

În timpul pregătirii acestui remediu excelent, este recomandabil să porţi mănuși când manipulezi ingredientele, mai ales în partea în care va trebui să adaugi ardei iute. Mai mult decât atât, acest remediu poate stimula sinusurile, ca urmare a mirosului puternic.

Ingrediente:

¼ cană de usturoi, tocat mărunt ¼ cană de ceapă, tocată mărunt 2 linguri de praf de turmeric sau 2 bucăți de rădăcină curcuma 700 ml de cidru de mere (organic) 2 ardei iuţi proaspeţi ¼ cană ghimbir, ras

2 linguri de hrean, ras

Mod de preparare:

În primul rând, amestecă toate ingredientele împreună, cu excepția oțetului. Pune amestecul preparat într-un borcan cu filet. Acum adaugă oțetul de cidru de mere și umple borcanul, astfel încât două treimi din borcan să fie umplut cu ingredientele uscate, iar restul cu oțet de mere.

Închide borcanul şi agită bine. Acest amestec trebuie păstrat într-un loc răcoros și uscat timp de aproximativ 2 săptămâni. Agită vasul cel puţin o dată pe zi.

Utilizare:

Fă gargară timp de câteva secunde și înghite. O lingură înainte de masa de dimineaţă este suficientă pentru a consolida sistemul imunitar şi pentru a lupta cu răcelile. Pentru a te obișnui cu gustul, crește treptat doza în fiecare zi, până când vei putea consuma un pahar mic pe zi, de preferință, un pahar pentru lichior. Ia o lingură de remediu de 5-6 ori pe zi pentru a trata diverse infecţii.

După ce consumi acest amestec este bine să mănânci lămâie sau portocale pentru a reduce senzaţia de arsură şi căldură.

Oțetul de mere

Acesta este făcut din mere coapte. Merele sunt fermentate, iar producătorii folosesc proceduri riguroase, în scopul de a obține produsul final.

Oțetul de mere este bogat în potasiu, deficitul de potasiu duce la pierderea părului şi a dinţilor, la apariţia sinuzitei și la curgerea nasului. Utilizarea regulată a acestui mineral elimină aceste probleme de sănătate. Oțetul de mere va ajuta, de asemenea la eliminarea toxinelor din organism.

Ardeiul iute

Este cel mai puternic stimulent de circulație cunoscut vreodată. Acesta luptă cu microorganismele datorită proprietăților lor antibiotice.

Curcuma

Curcuma este cel mai popular și mai puternic condiment, recunoscut de către experții de sănătate. Acesta dispune de numeroase beneficii pentru sănătate, împiedică dezvoltarea cancerului şi previne demenţa, curăță infecţiile şi reduce inflamaţia. Turmericul este adesea folosit în tratarea durerilor articulare.

Hreanul

Hreanul este un ajutor de nădejde pentru tratarea sinusurilor și a plămânilor, fiind capabil de a deschide canalele sinusurilor și de a stimula circulaţia.

Usturoiul

Usturoiul este un alt antibiotic natural cu o putere de vindecare foarte mare. Fiind un agent antifungic puternic, usturoiul distruge antigenul, patogenul, și boala cauzatoare de microorganisme periculoase.

Ghimbirul

Ghimbirul este un puternic stimulent de circulație și are un efect antiinflamator.

Ca şi concluzie, poţi utiliza acest tonic miraculos pentru a rezolva toate problemele de sănătate şi de a proteja sănătatea într-un mod natural. Însă fără nicio îndoială, antibiotice naturale sunt întotdeauna cea mai bună opțiune.

Similar Posts