angajari videochat
angajari videochat

Cum sa-ti convingi prietenele sa aplice pentru angajari in videochat?

author
2 minutes, 48 seconds Read

Esti multumita de castigurile pe care le obtii ca model online si iti doresti ca si prietenele tale sa duca o viata mai buna? Chiar daca inca au prejudecati in privinta acestui domeniu, le poti convinge sa aplice pentru o oferta de angajari in videochat. Trebuie doar sa ai rabdare si sa le oferi toate detaliile pe care vor sa le cunoasca.

Spune-le in ce consta activitatea ta

Daca lucrezi pentru un studio glamour, asa cum este Studio-20.ro, atunci “misiunea” ta va fi mai usoara, deoarece le vei putea spune prietenelor tale ca nu vor trebui sa apeleze la nuditate. Activitatea intr-un astfel de studio consta in discutii cu membrii de pe site-uri si nu presupune renuntarea la haine.

Aceasta informatie le va ajuta pe prietenele tale sa inteleaga mai bine ceea ce faci si ceea ce vor avea de facut si ele, daca vor accepta o oferta de angajari videochat.

Spune-le care sunt castigurile tale

Poate ca pana acum ai evitat sa le spui exact cat castigi pentru a nu le lasa impresia ca te lauzi, dar daca iti doresti sa le convingi sa lucreze cu tine intr-un studio, atunci ar trebui sa le dezvalui incasarile tale.

Multe persoane au auzit de faptul ca modelele online castiga bine, dar nu stiu exact ce inseamna asta! De aceea, prietenele tale ar trebui sa stie ca nu exista limite in privinta castigurilor. Daca vor fi perseverente si isi vor da silinta sa ajunga in randul modelelor de top, se vor putea bucura de incasari de zeci de mii de dolari. Cu aceste sume de bani isi vor putea cumpara casa visurilor lor, hainele scumpe pe care le admira in vitrinele magazinelor si orice altceva isi doresc.

Spune-le ca videochatul este 100% legal

Nu toata lumea stie faptul ca modelele care accepta o oferta de angajari in videochat semneaza un contract legal inca de la inceput. Multi au impresia ca ele lucreaza la “negru”, asa ca ar trebui sa lamuresti acest aspect si cu prietenele tale. Ele trebuie sa stie ca tot ce vor face in studio este legal, ca li se vor respecta drepturile si ca vor avea mereu evidenta castigurilor si a taxelor platite catre stat. Asadar, nu vor primi incasari mai mici decat li se cuvin.

Povesteste-le si despre celelalte beneficii de care te bucuri

Asa cum stii deja, persoanele care aplica pentru o oferta buna de angajari in videochat nu au doar incasari mari, ci se bucura de multe alte avantaje, precum:

– conditii uimitoare de lucru (studiouri moderne, camere tematice, aparatura performanta etc.)

– program flexibil (posibilitatea de a alege tura pe care isi vor dori sa lucreze);

– imprumuturi fara dobanda, obtinute de la studio, pentru achizitionarea unei case, masini sau indeplinirea altei dorinte;

– venit minim garantat de 1000 de dolari pe luna si bonusuri;

– asigurare medicala si stomatologica privata;

– training si cursuri gratuite de limba engleza, cultura generala si makeup;

– promovare pe site-urile de profil;

– transport cu limuzina;

– suport financiar la inceput de activitate.

Asadar, daca vrei sa-ti convingi prietenele sa aplice pentru angajari videochat, trebuie sa le povestesti despre toate aceste beneficii. In plus, le poti indruma sa citeasca mai multe pareri videochat pe forumurile din domeniu. In acest mod vor intelege cat de avantajos este sa lucrezi ca model online si vor dori sa-i dea o sansa acestei meserii!

Similar Posts