Cum sa te legeni pe marginea prapastiei

Denumit si “Leaganul de la Capatul Lumii”, datorita faptului ca orice pas gresit poate insemna sfarsitul vietii celui care il foleseste, acest leagan reprezinta o atractie pentru cautatorii de senzatii tari.

8463900

Daca vrei sa simti adrenalina pura, nu trebuie sa mergi pana la capatul lumii, ci doar pana in Ecuador. Aici se gaseste o statie de monitorizare seismica cunoscuta sub numele de “La Casa del Arbol” (Casa din Copac), o casuta mica care dupa cum spune si numele este construita chiar intr-un copac la marginea unui canion.

In acest loc panorama care ti se deschide in dreptul ochilor este de-a dreptul uimitoare, insa daca acest lucru nu iti este de ajuns, poti folosi leaganul care atarna deasupra prapastiei, oferindu-ti adrenalina dezvoltata de senzatia plutirii deasupra unui gol imens.

Fotografiile disponibile pe internet prezinta o multime de oameni care au incercat pana in prezent senzatiile date de acest leganat, insa nu stiu cati dintre ei s-au gandit ce se intampla in cazul ruperii unui brat al leaganului, sau al unui suport.

Eu unul nu stiu daca m-as putea urca in asa ceva.Poate ca datorita fricii de inaltime.

Tu ai curaj?