Clipul de promovare al stațiunii Mamaia: cluburi, mașini și șampanie

Clipul de promovare al stațiunii Mamaia: cluburi, mașini și șampanie

author
1 minute, 12 seconds Read

A fost realizat primul filmuleț de prezentare a unei stațiuni românești, pentru turiștii români și străini în special. Este un filmuleț după părerea mea bine realizat, chiar dacă se spune că nu este încă varianta finală, probabil unii vor spune că nu e bine făcut, că era loc de mai bine etc.

Ceea ce am remarcat printre altele este coloana sonoră care include artiști renumiți ca de exemplu Lana del Rey vs Cedric Gervais, Klingande, Two Steps From Hell, Aurora,Dimitri Vegas & Like Mike feat. Wolfpack and Katy B, Above & Beyond, renunțându-se la artiștii români mai mult sau mai puțin manelisti.

Surprinzător poate pentru mulți, este faptul că în videoclip nu apare Radu Mazăre, primarul Constanței, știindu-se faptul că acesta se află de cele mai multe ori în prim planul unor astfel de acțiuni.

Și personajele care sunt prezente în videoclip sunt din cele mai obișnuite, tineri care se îndreaptă spre mare, care petrec în cluburi, care se plimbă pe plajă, și mai puțin așa cum ne-am obișnuit fete dezbrăcate, fotomodele, sau tineri care petrec cu sticle de alcool până în zori de zi. Din acest punct de vedere am remarcat și faptul că este promovat consumul responsabil de alcool!

Ție cum ți se pare? Te-a convins să mergi vara asta pe litoralul românesc?

Similar Posts