Cinci diferenţe între produsele tale preferate pe care nu le ştiai

author
2 minutes, 15 seconds Read

Pepsi sau Cola? Pringles sau Lays`s? Fiecare din aceste sortimente au fanii lor, însă v-aţi întrebat vreodată care e de fapt diferenţa dintre ele?

Să vedem ce diferenţiază de fapt acest produse între ele:
Pepsi vs. Cola

Oamenii se pot împărţi practic în două tabere. Cei cărora le place Pepsi şi cei care sunt fani Cola şi nu ar bea altceva pentru nimic în lume. Deşi reţeta pare similară totuşi ceva deosebeşte aceste două băuturi. Potrivit unor experimente Pepsi este mai dulce şi are un gust uşor de lămâie, în vreme ce Cola are un gust uşor de vanilie. În plus în vreme ce Cola este transparentă şi scrie pe etichetă toate ingredientele, Pepsi deghizează aditivii prin E-uri. De exemplu acidul fosforic este menţionat doar sub numele E338.

În vreme ce Pepsi nu îşi ascunde formula după care se fabrică cunoscută răcoritoare, reţeta Cola este încă ţinută secretă.

Lay`s vs. Pringles

Deşi au un gust aproape identic totuşi ceva deosebeşte cele două mărci de chipsuri. Pringles au în componenţa 42 % cartofi şi aluat fermentat, în vreme ce, chipsurile Lay`s sunt formate din felii fine din cartofi prăjiţi.

Producătorii nu îşi ascund reţele în acest caz, aşa că puteţi opta pentru care sortiment va place mai mult.

Lipton vs. Nestea

Sunt răcoritoare, sunt delicioase într-o zi fierbinte de vară şi au aproximativ aceiaşi compoziţie de apă, ceai concentrat, zahăr sau îndulcitor. Potrivit etichetelor Nestea foloseşte arome naturale, în vreme ce Lipton optează pentru variantele sintetice.
Cu toate acestea se pare că Lipton are mai mulţi fani, având în vedere că Nestea urmează să îşi închidă fabricile din mai multe ţări în 2018 datorită faptului că nu poate face competitivităţii.

Orbit vs. Dirol

Și între aceste două mărci sunt câteva diferenţe semnificative în ciuda gustului asemănător. Potrivit unor experimente gustul Orbit durează mai mult decât Dirol. Potrivit statisticilor, cea mai mare parte a consumatorilor prefera aroma de mentă când e vorba de gumă.
În plus Dirol are tendinţa de a se întări după ce este mestecată mai mult timp.

BURGER KING vs. McDonald’s

Și în acest caz gustul este asemănător însă diferenţa este dată de câteva detalii. Chiflele BURGER KING au seminţe de susan presărat deasupra spre deosebire de cele de la MCDonald`s, iar cheeseburgerii primilor nu au ceapă în compoziţie.
Un burger de la McDonald’s are 300 kcal în vreme ce unul de la Burger King are 550 kcal.

Similar Posts