Cele mai bine vandute produse Kevin Murphy, acum si in Romania

Cele mai bine vandute produse Kevin Murphy, acum si in Romania

author
2 minutes, 44 seconds Read

Cele mai bine vandute produse Kevin Murphy, acum si in Romania

 

In zilele noastre, parul a devenit tot mai mult un simbol. Din pacate insa, tratamentele gresite, factorii de mediu, o alimentatie incompleta, un stil de viata nesatos, o ingrijire neatenta si folosirea unor produse ineficiente poate face ca podoaba noastra capilara sa aiba de suferit. Solutia? Folosirea produselor de renume! Recomandarea noastra, pentru azi, vine chiar de peste oceane, din Australia – Kevin Murphy.

Kevin însuși (creatorul acestui brand) este un coafor australian de mare succes, renumit pentru stilul său impecabil. Gama de îngrijire a părului ce ii poarta numele se inspiră din domeniul îngrijirii pielii și contine doar formule fără sulfați ori parabeni si utilizeaza doar ingrediente de cea mai înaltă calitate – dintre care numeroase sunt organice. Au una dintre cele mai mari game de îngrijire a părului vegană pe care o poti intalni azi, pe piata!  Pentru a proteja mediul, intreaga gama de îngrijire a părului KEVIN.MURPHY foloseste ambalaje produse din deseuri de plastic oceanic recuperate. Prin acest lucru, se “salveaza” 360 de tone de plastic din ocean, în fiecare an!

Produsele KEVIN.MURPHY sunt concepute pentru a oferi performanță, rezistență și longevitate. Misiunea acestui renumit brand a fost sa combine cunoștințele științifice de ultima generatie in ce priveste tehnologiile de productie cu cele mai bune ingrediente naturale disponibile. Astfel, articolele KEVIN.MURPHY au dovedit instrumente iubite de oameni din intreaga lume, excelente pentru a recrea look-uri de modă în salon sau acasă.

De azi, poti comanda mai usor ca niciodata produsele de ingrijire a parului KEVIN.MURPHY, din magazinul Haircare.ro! 

Conform clasamentului recent postat pe siteul oficial, iata care sunt cele mai populare produse KEVIN.MURPHY:

  1. FREE.HOLD – Pasta pentru stilizare

Simte-te liber sa creezi, sa aranjezi si sa oferi stilul dorit, cu aceasta pasta. FREE.HOLD conferă strălucire naturală și oferă o fixare flexibilă cu un plus de antioxidanti și ulei esențial. Totul pentru a ajuta părul să se simtă hrănit și ingrijit.

  1. Hydrate-Me Angel Rinse- Balsam de hidratare pentru toate tipurile de par

Uita de părul lasat, uscat, cu o soluție de hidratare extrem de hrănitoare. Ofera o spălare ce poate netezi, hidrata si mentine umezeala in păr. Ideal pentru părul uscat sau expus la o climă dură și uscată, acest produs abunda in antioxidanti si reda strălucirea sănătoasa.

  1. Night Rider – Pasta texturizanta pentru control maxim 

Puneti-va centura… pentru o călătorie lunga cu NIGHT.RIDER, cea mai puternică dintre pastele texturizante de la KEVIN.MURPHY. Conceputa pentru a oferi o textură aspră, mată, pentru a spori aspectul scurt, aceastas pasta de ultimă generație ajută la “inmagazinarea” umezelii pentru a preveni ruperea părului și a-l ajuta să pară mai sănătos și mai plin de strălucire.

  1. Session Spray Flex – Fixativ cu fixare flexibila

Arma supremă a stilistului atunci când vine vorba de a ține totul la locul potrivit! Pulverizeaza peste orice aspect finit pentru o fixare fermă, fără greutate, de durată. Parul este tinut in pozitia fixata, cu o rezistență excelentă la umiditate. Se periaza ușor și eficient, fără urmă de reziduuri.

Nu uita, toate acestea sunt disponibile si in Romania prin Haircare.ro.

Similar Posts