Cel mai longeviv cuplu american a implinit 81 de ani de casnicie

Anul acesta John and Ann Betar au fost declarati cuplul cu cea mai longeviva casnicie in Statele Unite, luni 25 noiembrie ei implinind 81 de ani de casatorie.

Cel mai longeviv cuplu american a implinit 81 de ani de casnicie

John are 102 ani, iar sotia sa este mai tanara decat el cu 4 ani.Ei s-au casatorit in 25 noiembrie 1932, iar astazi au impreuna 5 copii, 14 nepoti si 16 stranepoti.

Cu toate ca inceputul casatoriei lor nu a fost privit cu ochi buni de catre parintii lor, Ann fiind chiar nevoita sa fuga de acasa la varsta de 17 ani, iata ca iubirea lor a dainut peste decenii.

„Tata nu era de acord cu casatoria mea cu un barbat mai in varsta si chiar imi alesese un alt sot, asa ca la 17 ani am fugit de acasa. John nu era baiatul sexy dupa care alergau toate fetele, ci baiatul din vecini, de care m-am si indragostit“, a povestit Ann.

„Toata lumea era destul de suparata. Matusa sotiei mele chiar il consola pe tatal meu vitreg spunandu-i sa nu se ingrijoreze, caci mariajul nostru nu va dura“, si-a amintit si John.

Care este secretul casatoriei lor? Chiar John il recunoaste: “cheia este ca intotdeauna sa fi de acord cu sotia ta;impreuna am vazut lumea schimbandu-se”.