Cel mai inalt tobogan acvatic din lume

Cel mai inalt tobogan acvatic din lume

author
1 minute, 7 seconds Read

Denumit “Verruckt Meg-A-Blaster” (Verruck- in germana semnificand nebun) zilele acestea se construieste in parcul de distractii Schlitterbahn, din Kansas City, Statele Unite, cel mai inalt, cel mai rapid si cel mai extrem tobogan din lume.

1611692

Avand ca termen de finalizare luna mai a anului urmator, se preconizeaza ca acesta va fi cel mai inalt si cel mai rapid tobogan acvatic.

Dupa cum a declarat Layne Pitcher , directorul de marketing al parcului, toboganul va avea o inaltime de peste 45 de metri, aceasta urmand sa fie anuntata oficial odata cu terminarea lucrarilor.

Daca inaltimea nu te-a convins pana acum, afla ca poti atinge pe acest tobogan viteze de peste 110km/h. Acum nu-i asa ca trebuie sa ai putina nebunie in tine sa te urci in asa ceva?

Asa cum declara si reprezentantii parcului de distractii, probabil pentru ei, cel mai greu va fi sa gaseasca persoane dornice de aceste senzatii tari.

1595302

5364879

Care evident ca vor aparea. Eu unul sunt convins de acest lucru.

In prezent cel mai inalt tobogan se gaseste in Brazilia, este vorba despre Insano, si este considerat “toboganul nebunilor”, are o inaltime de 41 de metri, iar pe pamant ajungi in mai putin de 4-5 secunde, putand atinge o viteza de aproximativ 100 km/h.

Acuma spune sincer, ai curaj sa-ti dai drumul de sus?

Adevarul e ca aici, adrenalina este la ea acasa!

Similar Posts