Cel mai înalt om și cel mai scund om din lume s-au întâlnit!

Cel mai înalt om și cel mai scund om din lume s-au întâlnit!

author
1 minute, 22 seconds Read

Zi specială în Marea Britanie cu ocazia celei de-a 10-a aniversări a evenimentului „Ziua recordurilor”, când s-au întâlnit față în față cel mai înalt și cel mai scund om din lume.

Cel mai înalt om și cel mai scund om din lume s-au întâlnit!

“Cartea Recordurilor” este plină de oameni care și-au dorit să lase ceva în urma lor și au ales să se zbată să facă recorduri. Atunci când te uiți la ei cu siguranță ți se par niște ciudați, dar nu ai de ce să-i condamni, ei au avut un vis, să fie cei mai buni, iar numele lor să rămână scris undeva.

Unii sunt înzestrați de natură cu diferite puteri, fiind foarte simplu să fie incluși în “Cartea Recordurilor”, în timp ce pentru alții reprezintă o adevărată provocare pentru a ajunge aici.

Sultan Kösen este originar din Turcia și are 32 de ani. Bărbatul deține în prezent recordul de a fi cel mai înalt om din lume în viață, înălțimea acestuia fiind de 2,51 metri.

El s-a întâlnit la Londra, cu cel mai scund om din lume, nepalezul Chandra Bahadur Dangi, care măsoară doar 54,6 centimetri.

Cei doi bărbați au luat ceaiul împreună, pe o peluză din apropierea Palatului Westminster Abbey.

„Sunt încântat să mă întâlnesc cu cel mai înalt om din lume. Eram curios să văd cum arată opusul meu”, a declarat Chandra Bahadur Dangi, în vârstă de 75 de ani, care a purtat la această întâlnire inedită un costum tradiţional nepalez, iar Sultan a fost, de asemenea, încântat de întâlnirea cu micuțul bărbat.

Similar Posts