Ce ar trebui să vizitezi în funcție de ce zodie ești

Ce ar trebui să vizitezi în funcție de ce zodie ești

author
5 minutes, 19 seconds Read

Mulți călătorim după ceea ce ne oferă agențiile de turism, după personalitatea noastră a fiecăruia, și în funcție de multe alte criterii. Dar cum ar fi să încercăm să călătorim în funcție de semnul zodiacal ? Iată să vedem, ce ne spun astrologii, și care ne sunt recomandările în funcție de zodia în care ne-am născut.

2738354

VĂRSĂTOR. Este semnul zodiacal al gânditorului, al oamenilor diferiți. Ești vărsător ? Atunci cu siguranță știi ce îți place, și aproape sigur ști ce nu îți place. Problema e că nu reușești întotdeauna să îți limpezești gândurile. Ai putea să încerci asta în Islanda, în timp ce admiri Luminile Nordului, și vestita Auroră Boreală. S-ar putea să nu fie suficientă o excursie pentru ați face ordine în gânduri, dar cu siguranță vei rămâne cu amintiri și poze de neuitat.

PEȘTII sunt oameni obișnuiți, simpli, care nu ies în evidență; sunt cei mai darnici dintre semnele zodiacale. Ei sunt fericiți când îi pot mulțumii și ajuta pe ceilalți. De fapt actele de caritate sunt plăcerea lor cea mai mare. Dacă faci parte din această zodie, o excursie în Ghana ar îmbina plăcerea aventurii cu dorința de a-i ajuta pe cei care au nevoie de ajutor.

BERBECII sunt foarte energici, și dornici de aventură. Peru cu vestitul drum spre Machu Pichu , cu popas de relaxare în Custo este excursia ideală. Doar că aveți tendința de a vă întinde mai mult decât vă este plapuma. Așa că o planificare minuțioasă înainte ar fi un sfat de urmat.

TAURII sunt cei mai încăpățânați dintre zodii. Câteodată am putea înțelege încăpățânarea ca pe o ambiție de a vă atinge scopurile. Dacă aveți nevoie de provocare, atunci poate nu chiar Kilimajaro, dar o excursie să învățați să skiati pe pârtiile de pe Bunny Hills, din Colorado, sau pentru avansatii în ski- Vermont, Stowe Mountin Lodge, ar fi binevenită.

GEMENII – voi sunteți cei cu capacitatea de a vă adapta la situații duale, la extreme. Vă atrage întotdeauna opusul a ceea ce se așteaptă ceilalți. Așa că ar trebui să mergeți într-o excursie care să îmbine mai multe feluri de activități. Puteți pleca în Hong Kong unde să vă lăsați absorbiți de aglomerația celor 7 milioane de locuitori. Dacă simțiți că e prea mult vă puteți duce pe muntele DRAGON BECK, sau pe cea mai apropiată plajă a Mării de Sud a Chinei, pentru relaxarea totală. Plaja se află la mai puțin de o oră de Hong Kong.

RACII sunt cei mai visători și cei mai sensibili. Dacă vă cuprinde nostalgia, vacanța ideală ar fi de a vă vizita locurile natale, de a vă reîntâlni cu foștii colegi de școală. De fapt puteți pleca în orice loc care vă face să tresară inima. Vă veți simți minunat.

LEUL cu personalitatea lui puternică, știe ce vrea și ce nu. Nu ar putea merge într-un loc care nu s-ar ridica la așteptările sale. Și dacă nu va alege Disneyland, cu o cină la Castelul Cenușăresei, atunci cu siguranță Resortul Aulani din Hawaii, va fi o alegere pe măsura așteptărilor.

FECIOARELE sunt ambițioase și critice. Este o mare calitate dar poate fi și un mare defect atunci când nu le place un lucru. Pentru voi nu este de recomandat să vizitați doar Turnul Eiffel, sau Capela Sixtină. Vouă dacă vă place ceva povestiți la toată lumea. Dacă vă deranjează ceva atunci observați și cel mai mic neajuns. Așa că în loc de Paris alegeți Bordeaux, și în loc de Roma o excursie de neuitat în Siaco. Suprizele oferite de aceste locuri cu siguranță vă vor face să povestiți tuturor descoperirile făcute.

BALANȚA – voi sunteți sufletul petrecerii, puteți organiza petreceri și excursii, anticipați ce doresc ceilalți parteneri de călătorie; sunteți de fapt partenerul ideal pentru o călătorie. Este frumos să planificați în amănunt, cum vă place excursia, dar când vă dați jos din tren în Ho Chi Min City ( nouă denumire a Saigonului), pentru a nu risca să vă pierdeți în aglomerația de acolo, lăsați altora rolul de conducător al grupului.

SCOPIONUL veșnic curios, cu un milion de întrebări pe zi, oamenii se simt atrași de dumneavoastră. Dar poate câteodată ar fi mai bine să aveți un timp doar pentru voi. Așa că o excursie de unul singur prin marile orașe ale Europei, sau o perioadă frumoasă petrecută în Toscana vă va ajută să vă regăsiți și să schimbați ceea ce trebuie în viața voastră. Dacă este una dintre zodii care să plece într-o excursie de introspecție și schimbare, atunci voi sunteți aceea.

SĂGETĂTORUL este călătorul zodiacului, cu cea mai mare dorință de aventură, poate ușor pierdut în marea ofertă de călătorii. Poate că de data asta o introspecție, o călătorie în subconștient, ar putea lămuri cine sunteți și ceea ce vreți de fapt.

CAPRICORNUL își urmărește scopurile cu o îndârjire de neimaginat, chiar și scopurile care par imposibile. Dacă ești genul de orașean, care nu a prea ieșit din oraș, pleacă într-o excursie cu cortul unde poți vedea care îți sunt limitele și poți admira în același timp cerul înstelat pe timpul nopții. YellowStone Național Park, ar fi unul din locurile de ales. Dacă ești obișnuit cu natura și trăiești în afara orașului, ai putea să îți testezi limitele în aglomerația metroului și a străzilor din New York.

Nu-i așa că te-am făcut puțin să visezi la o excursie frumoasă?

Și acuma spune sincer, unde ai vrea să mergi? Care e destinația care te încânta cel mai mult?

Similar Posts