Cât de simplu putem să mințim pe Facebook. Un filmuleț care îți arată o altă față a prietenilor tăi – ShareThis

author
1 minute, 0 seconds Read

admin Iun 29, 2014

129

„Adevărul nu moare niciodată, el duce numai la o existență mizerabilă”, este un vechi proverb în care găsim un sâmbure de adevăr.

Fiecare dintre noi, utilizează Facebook-ul pentru a-și împărtășii gândurile cu prietenii, pentru a-și arăta realizarile, sau pentru a-și promova ideile.

Ne verificăm din ce în ce mai des, Facebook-ul, uitându-ne la ce au mai facut prietenii noștri, unde au mai fost, pe ce meleaguri îndepărtate și-au petrecut concediile, luxul de care au avut parte, la ce restaurant au fost la prânz, ce mâncare și-au comandat și multe altele. Observând toate aceste detalii ne dăm seama că majoritatea prietenilor noștri sunt foarte fericiți, foarte veseli, și toți au parte de experiențe cât se poate de inedite.

Dar te-ai gândit vreodată că toate acestea s-ar putea să nu fie adevărate, și doar să fie o iluzie pe care ei vor să o creeze despre ei înșiși?

Cei de la studioul HightonBros spun că realitatea arată cu totul altfel de foarte multe ori și au realizat un clip care demonstrează acest lucru:

Similar Posts