Cadouri corporate pentru aniversarea companiei

1 minute, 55 seconds Read

Daca te pregatesti de aniversarea companiei tale, insa nu stii ce cadouri sa oferi angajatilor si colaboratorilor tai pentru a sarbatori, ei bine ar trebui sa stii ca exista cateva lucruri pe care le poti oferi astfel incat acestea sa transmita un mesaj potrivit. Poti alege cadouri corporate personalizate care sa poarte semnatura ta sau a companiei tale, iar din acest registru iti oferim cateva idei care s-ar putea sa te ajute.

Cadouri corporate unice din piese si mecannisme de ceas

Nu te-ai fi gandit cu siguranta ca piesele unui ceas pot constitui un cadou premium unicat. Totusi, asamblate asa cum trebuie, curatate si ingrijite, aceste piese pot intruchipa adevarate opere de arta pe care sa le poti oferi in contextul unor ocazii deosebite. Emblema companiei, un personaj simbolic sau orice alt articol vizual poate fi reeditat cu ajutorul unor piese speciale si cu ajutorul unor aptitudini ale unor mesteri desavarsiti.

In atelierul Artizanurban.ro poti gasi cadouri corporate realizate minutios din mecanisme de ceas care transmit mai departe devarate apovesti. Unicitatea acestora si finetea executiei te va ajuta sa oferi cadouri corporate speciale, care sa fie mereu tinute minte pentru frumusetea si eleganta acestora.

Sticle de vin personalizate

In prezent este imperios necesar sa aratam trairea de dincolo de antreprenoriat. De aceea este necesar sa optezi pentru lucruri care sa starneasca o emotie, o traire, dar si care sa aiba functionalitate. Sticlele de vin personalizate sunt o solutie perfecta pentru a fi oferite la aniversarea companiei. Opteaza pentru sticle de vin cu cutie din lemn pentru depozitare, dar si pentru etichete speciale, handmade, care sa exprime implicarea ta in procesul de selectie.

Iesi din tipare alegand o experienta speciala

Nimic nu este mai special decat un team building in scopuri recreative, asa ca opteaza pentru a oferi o experienta speciala pentru apropiatii tai si ai companiei tale. Fie ca alegi ateliere creative care sa implice echipa, abonamente la sala sau la evenimente speciale sau chiar o experienta de raliu sau cu balon cu aer cald, fiecare dintre aceste idei iti pot fi de folos.

Cadourile corporate pe care le alegi vor fi cu siguranta perfecte pentru anuversarea companiei tale. Fie ca sarbatoresti 5 ani, 10 sau 20, important este sa oferi colegilor si colaboratorilor tau cele mai inspirate cadouri corporate care sa fie cu adevarat memorabile.

Similar Posts