Botine fără toc sau poate pe toc – pe care să le alegi?

Botine fără toc sau poate pe toc – pe care să le alegi?

author
2 minutes, 54 seconds Read

Botinele peste gleznă sunt una dintre cele mai confortabile și comune alegeri pentru toamnă și iarnă. Nu sunt doar confortabile, ci pot fi combinate cu majoritatea hainelor din orice garderoba. O selecție diversă de fasoane îți permite, de asemenea, să alegi încălțămintea care se va potrivi preferințelor tale în ceea ce privește stilul în care te simți cel mai bine și care, de obicei, te însoțește.

Ce înălțime a tocului?

Selectia noastra se refera nu numai la designul încălțămintei, materialul și eventualele accesorii, ci si la înălțimea tocului. Tipul de încălțăminte precum botine cu toc sunt cea mai comună alegere, mai ales dacă dorești să menții un aspect elegant. Indiferent că le asortezi cu pantaloni sau cu o rochie, stilizația ta capătă un caracter elegant. Lipsa tocului face, în schimb, ca acestea să fie foarte confortabile. Fiecare dintre aceste soluții are multe avantaje, precum și dezavantaje minore, așa că achiziția finală ar trebui să fie determinată, în primul rând, de preferințele, nevoile și comoditatea ta.

Botine pe toc – de ce sunt o alegere potrivită?

Cel mai important avantaj al lor este că fac fiecare stilizație mai elegantă. Acest lucru se aplică, în principal, botine cu un toc subțire sau un tip stâlp. Inutil de spus că fiecare siluetă într-un toc mai înalt pare mai subțire și mai modelată, lucru apreciat în special de doamnele mai scunde. În plus, sunt o soluție ideală la rochii și fuste de aproape orice croi și lungime, precum și la pantaloni. Dacă dorești să creezi un aspect elegant și office, poți purta cu succes tocuri înalte din piele în culori clasice – această stilizație va arăta întotdeauna bine. Singurul lor dezavantaj este că pot fi mai puțin confortabile și mai puțin stabile decât omologii lor fără toc, ceea ce este deosebit de important iarna, când trebuie să depășești un pavaj înghețat în ele. Dar după cum recunosc multe dintre doamne – antrenamentul este cheia! De asemenea, poți opta oricând pentru un toc mai mic, de exemplu, un stâlp, dar trebuie să ții cont de faptul că astfel de botine cu toc înalt nu își păstrează neapărat aspectul elegant.

Lipsa tocului – o opțiune potrivită

Botinele fără toc sunt o alternativă, înainte de toate, pentru persoanele extrem de active și ocupate – principalul lor avantaj este confortul – chiar și atunci când trebuie să petreci toată ziua în ei și de multe ori să parcurgi distanțe lungi pe o suprafață alunecoasă. Cu toate acestea, pentru a le face astfel, trebuie să alegi botine fără toc cu o talpă mai groasă, de exemplu, din cauciuc sau gumă, și cu o bandă vizibilă. Acest lucru le face mult mai sigure. Singurul lor dezavantaj este că sunt poate mai puțin feminine și nu arată întotdeauna bine în stilizații elegante, deși în acest caz și stilul pantofului în sine joacă un rol important. Cu toate acestea, vor fi perfecte pentru toate stilizările casual în combinație cu pantaloni, precum și rochii și fuste. Așadar, indiferent că alegi botine cu toc sau poate botine fără toc, merită să te gândești în ce circumstanțe dorești să le porți și dacă se potrivesc perfect stilului tău.

Similar Posts