Apple a lansat ultima versiune de iOS 8. Află cu ce noutăți vine

Apple a lansat ultima versiune de iOS 8. Află cu ce noutăți vine

author
2 minutes, 16 seconds Read

Ca de fiecare dată când se lansează un nou produs marca Apple se crează o isterie generală. De această dată a avut loc lansarea ultimului sistem de operare iOS 8, care va putea fi descarcat pe telefoanele iPhone si tabletele iPad.

6974097

Iată cu ce noutați vine acest ultim sistem de operare:

1. În primul rând, cu ce ne interesează pe noi – românii – vom avea SIRI în limba română! Pe lângă faptul că vei putea să vorbești linisit cu SIRI, cerându-i diferite chestii, gen- SIRI, comandă-mi o pizza, sau SIRI trezește-mă la ora 6:30 , ea va recunoaște și piesele muzicale asemenea lui Shazam sau SoundHound.

2. Dacă pe langă telefonul iPhone pe care se presupune ca deja îl ai, ai și un MAC sau iPad, vei putea prin AirDrop să răspunzi la telefon, prin transferul apelului telefonic catre calculator de exemplu.

3. Funcția de SEARCH va fi îmbunătățită. Astfel ea îți va permite să cauți atât în telefon cât si pe internet. Va funcționa ca un motor de căutare, gen Google.

4. Vei putea trimite prin intermediul iMessage nu doar mesaje text, ci și imagini, video, îți vei putea împărtăși locația cu alții, asemenea cum procedezi acum prin WhatsApp.

5. Tastatura telefonului sau tabletei va avea încorporată funcția de recunoaștere a cuvintelor. Scrii primele litere, și va recunoaște cuvântul automat.

6. Pozele tale care le faci cu telefonul sau tableta, vor fi depozitate ca și până acuma atât în telefon cât și în spațiul de stocare virtual iCloud. Diferența va fi, că pe telefon vor fi stocate imaginile la o rezolutie mai mică, pentru a economisi din memoria telefonului.

7. Pentru ca trăim in era gadgeturilor, noul iOS 8 vine cu o funcție de monitorizare a caloriilor, a distanței parcurse de utilizator, de monitorizare a ritmului de somn, etc.

1985197

8. În aceeași categorie se va înscrie si iHealth, prin care îți oți monitoriza diferite activitați prin intermediul accesoriilor de fitness.

9. Vei avea posibilitatea de a descarca gratuit, aplicații care se vând pe bani in AppStore, și de a le încerca gratuit pentru o vreme, sub forma unei perioade de probă. Apoi dacă ești mulțumit de aplicație o poți cumpăra.

10. Nu va mai fi nevoie să-ți introduci parolele pe diferite site-uri (mail, facebook, twitter, etc). Cu ajutorul amprentei digitale, acest lucru va deveni acum foarte simplu.

11. Ai diferite gadgeturi in casă? Ca de exemplu becurile Philips Hue? Acum le poți controla direct de pe telefon, prin intermediul unui Homekit.

7179120

Ce parere ai despre aceste inovații? Crezi că sunt interesante?

Similar Posts