Amplifică bucuria sărbătorilor cu un proiector LED – modalitatea ideală de a lumina exteriorul casei Crăciunul acesta!

Amplifică bucuria sărbătorilor cu un proiector LED – modalitatea ideală de a lumina exteriorul casei Crăciunul acesta!

author
6 minutes, 10 seconds Read

Amplasarea luminilor de Crăciun pe casa și amenajarea ansamblului exterior al locuinței ar putea fi o tradiție de sărbători, dar este nevoie și de mult timp și energie pentru a o face corect. Ca să nu mai vorbim de cât de periculos poate fi accesul pe acoperiș și copaci.

În schimb, alegerea unui proiector LED te va scuti de astfel de probleme! Proiectoarele LED de Crăciun sunt un decor convenabil pentru a împodobi casa de sărbători în aer liber și fac o treabă grozavă în a crea atmosfera de poveste pe care o dorești. Acestea funcționează prin proiectarea laserelor sau LED-urilor RGB prin lentile colorate și oferă o varietate de efecte și modele de iluminat!

Vrei să îți surprinzi vecinii anul acesta cu cel mai inspirat decor pentru exteriorul casei tale? Atunci rămâi alături de noi, fiindcă urmează să facem o scurtă trecere în revistă a celor mai importante lucruri pe care trebuie să le cunoști despre iluminatul LED de exterior și proiectoarele LED cu senzor de miscare.

Ce este un proiector LED de Crăciun?

Amplifică bucuria sărbătorilor cu un proiector LED – modalitatea ideală de a lumina exteriorul casei Crăciunul acesta!

Un proiector LED este un corp de iluminat care îți pune la dispozitie o functie eficienta de dispersare a luminii colorate RGB în spatiul tau exterior. Gama de proiectoare LED de Crăciun răspândește pe suprafețe lumini în nuanță calda, rece sau în culori RGB și chiar diferite proiecții digitale, cum ar fi rafale de fulgi de zăpadă sau Moș Crăciun animați.

Alegerea îți aparține în totalitate, însă aspectul cel mai important când vine vorba de proiectoare LED cu senzor de miscare este gradul de energie electrica consumată, mai cu seama faptul că niște proiectoare LED au un consum redus pentru puterea energetica pe care o ofera.

Acestea funcționează prin trecerea luminii LED printr-o lentilă, care mărește imaginea și o proiectează pe casă sau alt obiect. De ce să-ți petreci weekendul pe o scară atârnând șiruri de becuri când un proiector LED cu senzor de miscare poate fi instalat în câteva minute?

Ce trebuie luat în considerare când alegi proiectoare LED pentru sărbători?

Un proiector LED face parte din categoria de produse care ofera economie energetică și putere mare având nevoie doar de o sursa stabilă de alimentare. Totuși, sunt câteva detalii pe care trebuie să le pui la punct înainte de a alege orice tip de sursa de iluminat cu consum redus.

Proiectoarele LED cu senzor de miscare setează scena de Crăciun

Amplifică bucuria sărbătorilor cu un proiector LED – modalitatea ideală de a lumina exteriorul casei Crăciunul acesta!

Cel mai important lucru de luat în considerare atunci când alegi un proiector LED, este ce tip de lumina dorești să transpui în gradina ta. Dacă preferi o schemă de iluminat clasică, care seamănă cel mai mult cu lumina tradițională de Crăciun, alege un model de proiector LED cu lumina RGB care folosește lasere pentru a crea iluminatul dorit.

Pe de altă parte, dacă ești puțin mai aventuros și dorești ceva mai distractiv și mai festiv, ai putea să iei în considerare un proiector LED cu senzor de miscare care poate genera nu doar lumina calda, rece și culoare, ci și imagini precum pomi de Crăciun și chiar pe Moș Crăciun.

Compară și evaluează durata de viață a proiectoarelor LED

Amplifică bucuria sărbătorilor cu un proiector LED – modalitatea ideală de a lumina exteriorul casei Crăciunul acesta!

În funcție de climă, ar trebui să te asiguri, de asemenea, că acel proiector LED pe care îl alegi va fi capabil să reziste la umiditate, precum și la temperaturi extreme. În timp ce unele modele de proiectoare LED sunt concepute să reziste la temperaturi extreme de exterior, altele sunt mai puțin robuste, așa că aplică niște filtre utile de căutare și verifică întotdeauna înainte de a cumpăra.

Selecția noastră de surse de iluminare cu putere mare din gama de proiectoare LED Electric14.ro

Dacă ești în căutarea unor sisteme de iluminare care oferă putere electrica mare, sunt eficiente și de lungă durată, atunci gama de proiectoare LED reprezintă întocmai acele produse care oferă protectie și economie sporite. Găsești online, pe Electric14.ro, produse variate de iluminare pentru exterior cu diferite grade de putere în functie de nevoile și gustul tau.

Fiind sisteme de iluminat care oferă putere electrică mare, consumul de curent este mic, iar durata de viață este una îndelungată. În acest fel, un proiector LED se dovedește a fi un produs care oferă putere mare la un pret avantajos!

Diferența de pret este dată de funcțiile pentru care optezi: poți alege proiector LED într-o culoare simplă de Crăciun, ori proiectoare LED care dispersează imagini tematice sau pur și simplu un proiector LED cu senzor de miscare.

Proiectoare LED potrivite pentru case mari

Când ai nevoie de un proiector LED ceva mai puternic, dă-ți voie să visezi și alege un proiector LED cu lumini laser care luminează până la o suprafață de 5.000 de metri pătrați! Găsești un astfel de produs cu senzor de miscare pe Electric14.ro la pret avantajos și dispui de modele uimitoare cu tematică de sărbători în moduri de clipire și viteze variate!

Cel mai vibrant proiector LED pentru gusturi îndrăznețe

Dacă luminile delicate, albe, sunt prea subtile pentru gustul tău îți recomandăm să fii mai îndrăzneț și să optezi pentru un proiector LED care oferă o explozie încântătoare de lumini și culori de Crăciun! Poate o combinație spectaculoasă între culorile RGB și imaginile vibrante care pâlpâie îți vor transforma casa într-un obiectiv de admirat sărbătorile acestea.

Desigur, poți opta pentru proiector LED cu funcție de lumini, dar și un proiector LED care conturează imagini tematice. Dacă optezi pentru două sau mai multe tipuri de proiector LED te vei bucura de o explozie de culoare și vei crea o atmosferă fantastică în gradina ta.

Proiector LED pentru gusturi mai delicate

Dacă tu ești adeptul unui stil clasic și nu ești tipul de persoană care să-și dorească abundență, poți alege un proiector LED ceva mai potolit, care emană lumini uni sau care nu iese atât de tare în evidență. Deși optezi pentru stilul clasic, cu ajutorul unui proiector LED potrivit poți obține atmosfera pe care o dorești Crăciunul acesta!

Poți proiecta fulgi de zăpadă 3D pe gazonul din față sau dacă optezi pentru plasarea sursei luminii de la proiector spre partea laterală a casei, poți proiecta modele spectaculoase de fulgi de nea și oameni de zăpadă! Când vremea de afară este friguroasă, viteza fulgilor care cad grațios poate fi controlată de la distanță din căldura și confortul casei tale.

Acestea au fost recomandările noastre de surse de iluminat și proiector LED cu senzor de miscare. Sperăm că te-am inspirat și te invităm să descoperi oferta variată de modele de proiector LED direct pe Electric14.ro! Dacă te uiți cu atenție, vei găsi surse de iluminat începând de la 90 lei, așa că nu trebuie să îți faci griji în privința costurilor! Există câte un proiector LED pentru fiecare buget!

 

Similar Posts