Ai probleme cu dezghețatul parbrizului în fiecare dimineață? Uite o soluție rapidă de dezghețare!

author
1 minute, 36 seconds Read

Dimineaţa când ne sună ceasul pentru a ne trezi, încercăm să lungim cât mai mult şi să mai trândăvim puţin în pat. Dupa ce alergăm prin casă şi încercăm să ne pregătim cât mai repede fiind în întârziere, în parcare ne aşteaptă o surpriză mai puţin plăcută.

Photo credit: brownpau via Foter.com / CC BY

Parbrizul este îngheţat bocnă, iar pentru a-l dezgheţa ai nevoie de timp, iar de cele mai multe ori îl dezgheţi aşa cât de cât să poţi vedea şi mergi grăbit la locul de muncă.

Nu ar fi mai simplu dacă nu ai avea ce dezgheţa dimineaţa? Acest lucru este posibil datorită numeroaselor metode prin care poţi preveni îngheţarea acestuia.

Poţi folosi un accesoriu pentru parbriz care costă aproximativ 50 de lei în magazine. De asemenea, poţi folosi folii cu magneţi pentru protejarea parbrizului.

Dacă nu ai astfel de accesorii poţi folosi o pătură cu care se acoperi parbrizul. Aceasta poate fi prinsă în geamurile uşilor din faţă. Dimineaţa nu vă trebui decât să îndepărtezi pătura.

De asemenea, poţi face soluţii de dezgheţare a geamurilor acasă pe bază de oţet, sau poţi achiziţiona spray-uri speciale care dezgheaţă geamurile. Dacă nu ai aşa ceva la îndemână poţi pulverizeze pe geamuri soluţie de parbriz specială pentru iarnă. Aceasta va ajuta geamurile să se dezgheţe mult mai repede.

Poţi face o soluţie pentru dezgheţarea parbrizului acasă cu oţet şi apă. Pune într-o sticlă cu pulverizator jumătate apă şi jumătate oţet şi stropeşte geamurile seara. Şterge ulterior geamurile cu o lavetă.

Dimineaţa vei fi surprins să vezi că parbrizul tău nu este îngheţat.

Similar Posts