Acest copil născut fără mâini şi fără picioare este un învingător

Acest copil născut fără mâini şi fără picioare este un învingător

author
1 minute, 51 seconds Read

Unii oameni se nasc având totul, în vreme ce pentru alţii viaţa este o luptă continuă. Bogăţia nu înseamnă neapărat bani, un om este bogat şi prin prisma realizărilor sale şi a plenitudinii spiritului său. Ceea ce contează la final este să nu renunţi însă niciodată, iar băieţelul de mai jos este un luptător.

Acest copil născut fără mâini şi fără picioare este un învingător
Gabe Adams s-a născut într-un spital din Brazilia fără mâini şi fără picioare şi datorită handicapului sau a fost abandonat de mama sa.

Într-o situaţie care părea fără de ieşire pentru el a apărut însă o rază de lumină când Janelle și Ron Adams, doi americani au aflat despre povestea lui tristă.

Deşi mai aveau acasă alţi copii aceştia au hotărât să îl adopte imediat pe micuţul Gabe şi curând au devenit exemple pentru el.

Aceştia l-au crescut ca pe un copil normal, inspirându-i curaj şi ideea că poate să facă orice vrea el în viaţa numai să vrea.

Aşa se face că Gabe se îmbracă singur deşi nu are mâini de care să se folosească, coboară şi urcă scările rostogolindu-se, îşi toarnă laptele şi mănâncă singur.

Iar la şcoală este un exemplu pentru ceilalţi pentru că îşi face temele, are note bune şi notează tot ce le spune profesoară la clasă.

Da, aţi citit bine, notează, pentru că s-a învăţat să scrie ţinând creionul cu gura pentru a nu rămâne în urma celorlalţi copii.

Aceasta a fost mentalitatea cu care a fost crescut. Să nu lase defectul fizic pe care îl are să îl împiedice în a face ceva. El chiar a mers în clasa a șasea, cu ajutorul fratelui său mai mare într-o excursie de patru mile prin Munții Wasatch.

Acum are o nouă pasiune, dansul, el făcând parte chiar din echipa de dans al şcolii. De altfel Gabe este ocupat tot timpul, cu tot felul de activităţi.

Acest băiat este o inspiraţie pentru noi toţi prin curajul şi tăria sa de caracter.

Similar Posts