duminică, mai 29, 2022

Acest copil născut fără mâini şi fără picioare este un învingător

Date:

Share:

Unii oameni se nasc având totul, în vreme ce pentru alţii viaţa este o luptă continuă. Bogăţia nu înseamnă neapărat bani, un om este bogat şi prin prisma realizărilor sale şi a plenitudinii spiritului său. Ceea ce contează la final este să nu renunţi însă niciodată, iar băieţelul de mai jos este un luptător.

Acest copil născut fără mâini şi fără picioare este un învingător
Gabe Adams s-a născut într-un spital din Brazilia fără mâini şi fără picioare şi datorită handicapului sau a fost abandonat de mama sa.

Într-o situaţie care părea fără de ieşire pentru el a apărut însă o rază de lumină când Janelle și Ron Adams, doi americani au aflat despre povestea lui tristă.

Deşi mai aveau acasă alţi copii aceştia au hotărât să îl adopte imediat pe micuţul Gabe şi curând au devenit exemple pentru el.

Aceştia l-au crescut ca pe un copil normal, inspirându-i curaj şi ideea că poate să facă orice vrea el în viaţa numai să vrea.

Aşa se face că Gabe se îmbracă singur deşi nu are mâini de care să se folosească, coboară şi urcă scările rostogolindu-se, îşi toarnă laptele şi mănâncă singur.

Iar la şcoală este un exemplu pentru ceilalţi pentru că îşi face temele, are note bune şi notează tot ce le spune profesoară la clasă.

Da, aţi citit bine, notează, pentru că s-a învăţat să scrie ţinând creionul cu gura pentru a nu rămâne în urma celorlalţi copii.

Aceasta a fost mentalitatea cu care a fost crescut. Să nu lase defectul fizic pe care îl are să îl împiedice în a face ceva. El chiar a mers în clasa a șasea, cu ajutorul fratelui său mai mare într-o excursie de patru mile prin Munții Wasatch.

Acum are o nouă pasiune, dansul, el făcând parte chiar din echipa de dans al şcolii. De altfel Gabe este ocupat tot timpul, cu tot felul de activităţi.

Acest băiat este o inspiraţie pentru noi toţi prin curajul şi tăria sa de caracter.

Cele mai citite

Top 3 Cea Mai Buna Oja Semipermanenta Pentru o Manichiura Impresionanta

Care Este Cea Mai Buna Oja Semipermanenta? Iata Mai Jos Topul Nostru Vrei sa iti faci o manichiura semipermanenta dar inca nu esti foarte familiarizata...

Cea mai buna freza de unghii electrica

Cea mai buna freza de unghii electrica Unghiile tehnice sunt din ce in ce mai cautate, datorita avantajelor pe care acestea le ofera, motiv pentru...

Top 5 cele mai bune carucioare 2 in 1

Daca ai ajuns la momentul in care trebuie sa te decizi care este cel mai bun model de carucioare copii, daca ar trebui sa...

Cum gasesc cel mai bun semineu electric cu sunet?

Semineele electrice au cucerit clientii de multi ani. Daca la inceput tehnologia era destul de incerta si nu se puteau obtine rezultate eficiente, iata...

Cum sa te protejezi de Coronavirus – Sfaturi Utile in Situatie de Criza

Ghid util ​ Noul Coronavirus a cauzat mii de decese la nivel mondial si continua sa se raspandeasca in ciuda eforturilor cadrelor medicale si a oamenilor...
spot_img