Această mămică a avut parte de un şoc când îşi plimba fetiţa. Iată ce i-au spus celelalte femei

Această mămică a avut parte de un şoc când îşi plimba fetiţa. Iată ce i-au spus celelalte femei

author
2 minutes, 39 seconds Read


Când devii părinte întreg universal tău se schimbă. Totul gravitează în jurul copilului şi ai face orice să îl şti în siguranţă.

Această mămică a avut parte de un şoc când îşi plimba fetiţa. Iată ce i-au spus celelalte femei
De multe ori devii însă prea protectiv, iar ideile tale tind să devină exagerate.

O mămică din Statele Unite a ieşit la o plimbare cu fetiţa ei de trei ani, însă ceea ce părea să fie doar o plimbare banală s-a transformat într-un coşmar pentru ea.

Totul a pornit de la faptul că, preocupată de siguranţă fetiţei, i-a pus un ham pentru a o împiedica să fugă de lângă ea şi să nimerească în fata maşinilor.

Câteva mămici care se aflau în parc au început însă să o insulte, acuzând-o că “îşi abuzează copilul” şi asta chiar în faţa copilului ei.

Însă ce au uitat aceste femei este ca un astfel de comportament nu le onorează deloc.

Răspunsul femei a devenit viral, aceasta hotărând să ia atitudine pe pagina ei de Facebook pentru a-şi exprima dezaprobarea faţă de gesturile şi comportamentul lor.

“Haideţi să lămurim câteva chestii: Niciodată nu voi fi o mamă rea. Voi, femei care nu aveţi ce face şi încercaţi să arătaţi cu degetul mamele de pe strada pentru că nu ştiu cum să îşi crească copiii, trebuie să învăţaţi să vă uitaţi mai întâi în grădina voastră şi apoi să comentaţi despre viaţa altor oameni.

Acest ham pe care îl poartă fiica mea este să îmi ţină copilul în condiţii de siguranţă în timp ce mergem pe jos. Este un copil de trei ani, încăpăţânat, care nu vrea să se plimbe într-un cărucior şi nici nu vrea să fie ţinută de mână. Aşa că… ce ar trebui să fac? Să o las să îşi rişte viaţa? Să o oblig să mă ţină de mâna dacă ea nu vrea?

Nu, nici vorbă! Ce se întâmplă dacă ea decide să îmi dea drumul la mână şi să o ia la fugă în faţa unei maşini? Ce fac atunci? V-aţi gândit la asta? Nu, nu v-aţi gândit” a afirmat pe bună dreptate Cindy în postarea ei.
Această mămică a avut parte de un şoc când îşi plimba fetiţa. Iată ce i-au spus celelalte femei

Ea continuă: “Dar întrebarea mea este: de ce câinii stau în lesă? Din motive de siguranţă pentru ei şi pentru alţii. Nu, copilul meu nu este un câine. Ea este jumătate din motivele pentru care mă simt cea mai fericită femeie din lume.
Ar trebui să vă gândiţi mai bine înainte de a spune ceva şi de a jigni pe cineva.”

Postarea ei a avut un real succes pe reţeaua de socializare având nu mai puţin de 17.524 de distribuiri poate şi pentru că subiectul a trezit interesul comentatorilor care şi-au expus în comentarii punctele de vedere contradictorii.

Tu ce crezi, ai vrea să folosești un ham pentru siguranţa copilului tău? Crezi că este util sau te aflii şi tu în tabăra celor care cred că hamurile sunt numai pentru câini?

Similar Posts